חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif
חזרתי... מה שלומכם
מה קורה
מה חדש
מי היה
אני,כפי שאתם יודעים, אתמול חזרתי מטיול שנתי ב6 וחצי בערב,עיפה אך מרוצה
ולא היה לי כוח להיכנס הייתי פשוט גמורה
טוב רציתם שאני אספר לכם איך היה אז הנה הסיפורים מהיצאה ועד לחזרה: או קיי ביום שני הלכנו למוזיאון בצפת "בית מאירי"(היינו שם בערך 3 וחצי שעות)נכנסנו לאיזה מקום מין חדר כזה ואנחנו רואים איזה איש מתפלל והתחיל לספר לנו סיפור( כמובן שהוא היה שחקן כזה..) וזה היה כזה נחמד ומצחיק אח"כ הלכנו לאיש שניגן במפוחית הוא ניגן כמה דברים אח"כ הלכנו לבתי כנסת יפיפים בצפת אח"כ נסענו להר מירון לקיברי הצדיקים ביקשנו משאלות,בקשות וכו אח"כ בערך בשעה 5 התחלנו לינסוע לאכסניה והגנו לאכסנייה ב-6 נכנסנו לחדרים ב-6 וחצי והתלבשנו ירדנו לאכול ונסענו באוטובוס איזה שעה לאיזה נמל או מקום כזה בכינרת לעלות על ספינה..עלינו על ספינה והיא שטה והם עשו מסיבה ורקדנו והיה מזה כיך בהתחלה פחדתי אבל התגברתי.. חזרנו לאכסנייה ב-12 והקבוצה שלי ואני הלכנו לישון ב2 וחצי ויום למחרת קמנו ב-6 והכל בגלל הבנים
קמנו התארגנו ירדו לארוחת בוקר התחלנו לינסוע בערך ב-10 ונסענו לאיזה יער שאני חבל חבל לא זוכרת את השם שלו כי יש בו נהרים כאלה קטנים ויפיה והמון ירוק ופשוט המקום יפיפה (חוץ שלפעמים היה קקי של פרה..) חחח.. והלכנו 4 ק"מ ואני כזאת שאוהבת ללכת הרבה והרי יצאנו לטיול 4 כיתות כל כיתה והמדריך שלה ולנו היה מדיריכה בקיצור
(עכשיו הקטע היפה) היה שם ביער מערת עטלפים והיה שם חושך מוחלט
והיינו צריכים להביא פנסים(אבל אני שכחתי) אבל היסתדרתי עם חברות והתחלנו לטפס על הקירות(כי זה לא הייתה מערה ישרה
) שמה כי הרי המערה ארוכה וזה והמדריכים שמה עזרו לנו לטפס כדי להגיע לסוף ואז כזה אנחנו רואים את המדריכה שלנו ואומרת הנה עכשיו אתם צריכים לזחול ואז אתם רואים את האור אז החברות שלי אמרו סוף סוף ואני כמובן זחלתי פתאום
ראיתי אור ושרתי"אל האור אל הרוח בים הכחול לעזוב את הכל מאחור...."והלאה ויצאנו ואח"כ הלכנו התרטבנו בנהרות, הלכנו בנהר הלכנו כ-4 ק"מ ואנחנו הגענו ראשונים
וכזה בסוף היה מין עליה כזאת ,אני היתי המובילה המדריכה הייתה יותר עייפה ממני ופתאום עובריםכזה את השער(עכשיו הקטע היפה) והיה לנו עוד איזה 200 מטר ואז ממשיכים ללכת פתאום אני רואה את המורים שלנו וזה ואני צועקת לכולם הגענו
כל המורים פה
פתאום כל הכיתה מסתערת על המקום
איזה קטעים
הגענו אכלנו פלאפל ו אח"כ נסענו לרכבל בראש הנקרה והינו שם בכל מיני מקומות, ואחרי זה נסענו הבייתה הכלב שלי קפץ עלי לא יכל לעזוב אותי
רציתי עדיין להישאר שמה אבל אין מקום כמו הבית וכמו פורום יוסי אזולאי
אז זהו זה "המסע" שלי מאוד נהנתי ממנו
נ.ב.:החברה שלי ה-"חכמה" אמרתי לה קחי את המצלמה שלי תצלמי אותי ליד הנהר והיא בטעות העבירה את הסרט אחרוה שלי שאני אסיים אותו אז אין לי תמונות של המקום רק של חברות ... מה אני עעשה
לא משנה.
חזרתי... מה שלומכם