אנחנו מתחתנים ב- 31.10.01 בלימון אירועים (קיבוץ עינת) צלם: זום 18 תקליטן: בועז שמואל מ- MIX שמלה: גליה להב איפור + תסרוקת: יאנקה (בבן-יהודה) נראה לי שפרטתי על הכל, לא?
how are u ? i kindly like toask you something : i haven´t speek yet with the lights guys in Limon , do you have any idea the cost of the "Gesher" haztehira
פרט למחיר המנה. כשחיפשנו צלם היינו אצל כמה מהטובים בשוק וכולם אמרו לנו, ממש פה אחד, שהתאורה בלימון מדהימה ושהם התקינו לא מזמן גשר תאורה שנותן אפקטים יפיפיים. נו, אז המקום מצא חן בעיניך?
אני חשבתי שזה כלול במחיר? ממש אין לי מושג כמה זה עולה, ואם התאורה ללא תוספת תשלום היא נורמלית. ב- 24.9 אנחנו הולכים לשם לבחירת תפריט אז אברר הכל, אם יש לך עדכונים אז אשמח לשמוע
אם אכן מה שאמרת לי הוא נכון אז אני בשוק טוטאלי, כי החתונה כבר קצת יוצאת לנו מכל פרופורציה מבחינת עלויות... ללא גשר התאורה זה לא טוב? יש לך מושג? כשישבנו עם סוכן המכירות שלהם הוא אמר שהם בדיוק בנו גשר תאורה וזה יוצר אוירה מאוד מיוחדת במקום ולא ציין דבר על תוספת מחיר. היה לנו ברור שזה נכנס למחיר. אם תדעי כמה זה אמור לעלות אז אשמח לשמוע.