חזרתי!!!!!!!

צוקה

New member
חזרתי!!!!!!! ../images/Emo88.gif

לא הייתי כבר חודשיים בפורום כי לקחו לי את המחשב, (סיפור ארוך.....) נורא נורא
התגעגעתי לכולם וחשבתי המון על הפורום. אני לא בטוחה שכולכן זוכרות אותי אבל בזמנו הייתי די פעילה בפורום.

אתי@

New member
יופי שחזרת - אני דוקא כן זוכרת ../images/Emo13.gif

אבל כבר שכחתי את פרטי החתונה שלכם. תזכירי לנו

צוקה

New member
פרטי החתונה שלנו -

אנחנו מתחתנים ב- 31.10.01 בלימון אירועים (קיבוץ עינת) צלם: זום 18 תקליטן: בועז שמואל מ- MIX שמלה: גליה להב איפור + תסרוקת: יאנקה (בבן-יהודה) נראה לי שפרטתי על הכל, לא?

oc101

New member
Hey chuka!!! ../images/Emo60.gif

how are u ? i kindly like toask you something : i haven´t speek yet with the lights guys in Limon , do you have any idea the cost of the "Gesher" haztehira

צוקה

New member
התאורה אצלם לא עולה כסף נוסף

פרט למחיר המנה. כשחיפשנו צלם היינו אצל כמה מהטובים בשוק וכולם אמרו לנו, ממש פה אחד, שהתאורה בלימון מדהימה ושהם התקינו לא מזמן גשר תאורה שנותן אפקטים יפיפיים. נו, אז המקום מצא חן בעיניך?

oc101

New member
../images/Emo9.gif you absolutely right ../images/Emo6.gif

the place is amazing ! I really liked it ! regarding the lights : the lights above the dancing area you have to pay ! hatzehira

צוקה

New member
את בטוחה במה שאת אומרת?

אני חשבתי שזה כלול במחיר? ממש אין לי מושג כמה זה עולה, ואם התאורה ללא תוספת תשלום היא נורמלית. ב- 24.9 אנחנו הולכים לשם לבחירת תפריט אז אברר הכל, אם יש לך עדכונים אז אשמח לשמוע

oc101

New member
a day before our wedding !!!

can you move a day so you can see me
hatzehira?

oc101

New member
limon ../images/Emo55.gif

regarding the lights : its definitely additional money- too bad
hatzehira

צוקה

New member
בקשר לגשר התאורה,

אם אכן מה שאמרת לי הוא נכון אז אני בשוק טוטאלי, כי החתונה כבר קצת יוצאת לנו מכל פרופורציה מבחינת עלויות... ללא גשר התאורה זה לא טוב? יש לך מושג? כשישבנו עם סוכן המכירות שלהם הוא אמר שהם בדיוק בנו גשר תאורה וזה יוצר אוירה מאוד מיוחדת במקום ולא ציין דבר על תוספת מחיר. היה לנו ברור שזה נכנס למחיר. אם תדעי כמה זה אמור לעלות אז אשמח לשמוע.

למעלה