חזרתי.

חזרתי.../images/Emo99.gif

תודה לכל מאחלי הרפואה שלמה. מיד אתחיל להתעדכן ולקרוא מה קרה כאן בשבוע האחרון. הדס

itu1

New member
ברוך רופא חולים

הדס טוב לראות כי חזרת לאיתנך בברכה אריה

תודה- וסיפור קצר בשבילך,

אמא שלי סיפרה לי על דפי עבודה נהדרים ויפים שהיא מקבלת מאחת המדריכות בהשתלמות שהיא עוברת השנה. היא סיפרה שאת הדפים הכינה בחורה בשם שרי גלקסמן (יש את שמה על הדפים) ואני בהתלהבות צעקתי: "היייייי אני מכירה אותה... היא מהפורום שלנו... ובטח גם הדפים משם..." אמא שלי לא הפסיקה להחמיא לפעילויות.

לא זוכרת את השם,

אשאל אותה אחה"צ ואעדכן אותך. היא עוברת את ההשתלמות בנתניה, שוב- אין לי מושג היכן בדיוק. פרטים בהמשך היום...

תשובות

אמא שלי לומדת אצל איריס- שהיא זו שמעבירה את ההשתלמות (יחד עם חוה) אבל המדריכה הבית ספרית היא סבטלנה - היא אכן לומדת את ההשתלמות במרכז מורים.

להדס

עכשיו אני בטוחה שאמא שלך גם לומדת וגם נהנית, איריס היא חברה מאוד טובה שלי, היא מדריכה מעולה שניתן ללמוד ממנה המון. חלק ניכר מהחומרים אנחנו כותבות יחד, כתבנו גם 5 חוברות יחד שאנחנו מקוות שהן תראנה אור בקרוב מאוד.

המשך

אני שומעת על הרבה מורים שנכנסים לפורום מכל הארץ ומשתמשים בחומרים שאנחנו מעלים. אני גם שומעת תגובות שאני לא מצליחה להבין אותן, כמו: למה היא מעלה את כל הפעילויות? מה יוצא לה מזה? לאנשים קשה מאוד לקבל שאני מעלה אותן כדי שכמה שיותר תלמידים יאהבו, יהנו וילמדו מתמטיקה.....

פזיתנ

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

הדס אני מקווה שכל הבדיקות יצאו בסדר ואת כבר ממש בריאה המשך שבוע טוב פזית

psa

New member
ברוכה השבה והמון המון בריאות../images/Emo20.gif

Elishabb

New member
היי הדס

לא ההיתי כאן ולכן לא הספקתי לאחל לך שפע בריאות ורפואה שלמה. כולנו זקוקים לזה. אלישע

למעלה