חזרתי :]

n o a 81

New member
חזרתי :]

חחח טוב בקושי הייתי פה , זו אני שפתחתי ת'שרשור לגבי המופע וכל זה. נועם ראיתי שזכית בכרטיסים ל-VIP. כייף לך :) אממ רציתי לשאול מי מוכר פה כרטיסים , ואם זה לדשא או ליציע. ואני צריכה כמה שיותר זול. אה , ואם אתם יודעים על תחבורה ציבורית לשם . תודה =] וסליחה על הפתיחת שרשור חדש,פשוט אני זוכרת ששנה שעברה היה שרשור מסודר פה לגבי מכירת כרטיסים בין משתמשים , אז אולי זו הדמנות טובה לפתוח אחד כזה ליומיים הקרובים :)

x N O A M x

New member
היי:)

א. תודה רבה רבה ב. אני מוכרת את שלי, ניראה לי ב150 או 170..עדיין לא החלטתי..יש מצב גם ב200..לדשא. ג. יש אגד, רכבת, מוניות, וכל מיני הסעות לשם:)

n o a 81

New member
כמה כרטיסים יש לך למכור?

אחד ? אם גם את וגם הדר תמכרו לי כל אחת ב-150 או 170 הכי יקר אז יש מצב גדול שאני אקנה. בכל מקרה , אם כן - מאיפה לבוא לאסוף את זה ?

n o a 81

New member
אממ הבעיה היא שכבר מצאתי

מישו ללכת איתו , אבל אני רוצה לדעת בביטחון שיש לי כרטיסים ביד . כי אני לא הולכת להגיע לשם מוקדם כמוך .. אני מעריכה שאני אגיע בסביבות 17:00 - 18:00 . איך אני אוכל לפגוש אותך? את לא תרצי לתפוס מקום ? [אלא אם כן המקומות בVIP שמורים .] ואם את יכולה לדבר גם עם הדר לדעת אם היא מוכנה למכור ב-150. זה חשוב לי ואני צריכה להחזיר תשובה. תודה :)

HaDaRoSh

New member
ברוכה השבה :) ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אני מוכרת ב 200 לדשא

HaDaRoSh

New member
לא ברור ../images/Emo4.gif הם לא רשמו ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

[email protected]

יש קצת בעיות..אם לא יסתדר תקני מהדר

למעלה