חזרתי...

dar dahan

Member
חזרתי...

אז אחריי תקופה של יותר מ3 חודשים אני יותר משמח לחזור לפה. ד"א למי שלא זוכרת אותי: קוראים לי דר, אני בכיתה יב', ועד לפני כ4-3 חודשים הייתי הבן היחידי שהיה פה (אלא אם לא הצטרפו בנים אחרים, אני עדיין היחיד) למשך זמן ארוך. אני כבר שנתיים עובר מלהקה ללהקה, ולפני שנה וחצי התחלתי לשמוע את מקפליי כאשר כל פעם יש לי תקופה של חודש שאני שומע אותם. בין השירים החביבים עליי שלהם יש את: She Falls Asleep (Part 2), I Wanna Hold You, Home Is Where the Heart Is, 5 Colours In Her Hair, Saturday Night וDown Goes Another One מהאלבום החדש... אני אוהב לשמוע כל מה שקשור לרוק, מטאל, פאנק - פופ, פופ ומזרחית. הלהקות האהובות עליי הן: מטאליקה, מגדת', Queen (
), קולדפליי, מקפליי הנהדרת, הביטלס, רולינג סטונס, פינק פלויד, לד זפלין, צ'ילדן אוף בודום, סיסטם אוף א דאון, ג'ימי הנריקס כוורת, תיסלם, סימפל פלאן, גרין דיי ואיירון מיידן (וכל פעם זה גדל)... הזמרימות האהובימות עליי הם/ן: שרית חדד, אבריל לאבין, אביב גפן, אייל גולן, חיים משה, שלומי שבת, דנה אינטרנשיונל ורגב הוד וליידי גאגא... אז מה המצב?

dougie10

New member
הייי!!

האא אני זוכרת אותך! נחמד שחזרת.... נראה לי אתה עדיין הבן היחיד פה!..
השתלבות נעימה!.. ד"א> אני ליהי!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifברוך השב :]

חח איזה חפירה נראלי שיש עוד בן שמסתובב פה,לא?

McLife135

New member
../images/Emo94.gifוולקם באק D:

נראלי הצטרף עוד בן אבל מלאן זמן לא ראיתי אותו פה O: אניוואוי .. לילך -- כמעט 14 D: מגינות שומרון :)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלום D:

אני זוכרת אותך ^_^ ויש פה עוד בן שהוא בא והולך XD קוראים לי ספיר
תהנה ^_^

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifוולקאם באק D:

פשש , אחלה טעם במוזיקה ( לד , מקפליי , גקין דיי , סיסטם , איירון ...
) האמ, קרן , 13 , נחשונים D: ד"א נראלי שהיה עוד בן חוץ ממך O: אבל לא משנה D: ברוכה השבה :]

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifנ-ו-ט-ש ../images/Emo69.gif

רק בגללך לא נשארים בנים
ססתם :] ברוך הבא / השב D: אני יוב , 15 , מודיעין , [= הפעם תשאר ואל תנטוש אותנו:) ויש עוד מעט מפגש ,תבוא

למעלה