חזרתי!!!

חזרתי!!!

האמת שלא הלכתי לשום מקום, אבל פשוט לא כתבתי פה הרבה זמן. אז מה שלום כולם? התגעגתם אלי?
יש לי יום הולדת 15 היום! זה עדיין לא מאוחר להגיד מזל טוב אם מישהו רוצה... יש פה מישהו בכלל דרך אגב?

חמוד...חבל שלא ראית......

כדאי שתדפדף קצת למטה...ותראה שיש אנשושים שחושבים עליך עוד מאתמול בלילה...... שיהיה לך סופשבוע מקסים ושוב מזל טוב!!
LOVE ענת.

את שואלת אותי?????../images/Emo8.gif

אחותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מה ניש איתך??????? את עושה היום משהו מיוחד??? LOVE ענת.

tankgirl21

New member
לא נראה לי......

אין לי גרוש על התחת. מה איתך? וואלה אצלי הכל טוףףףףףףףףף סיימתי את הקורות חיים שלי השיעור לא הלך משהו אבל שטויות שיעור הבא יהיה יותר טוב.

´בנתי......

לא נראה לי שש מצב לצאת היום ,אולי מחר....... חוץץץץץץץץץץץץץ מזההההההההההההההההההההההההההה חיים.....סוחבים....לאט לאט ובזהירות!!!!!! LOVE ענת.

tankgirl21

New member
המממ.....

אני דווקא לא סחבתי כשחזרתי עם אמא´לה משופינג.

מאטריקס!!!

מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא
שמופי!

tankgirl21

New member
חחחחחממממממווווווווווודדדדדדדד../images/Emo3.gif

יו הולדת הבאה אני גם רוצה כזה אפילו עוד יותר חמוד.

נו באמת,את עוד צריכה להתנצל?????

אחותי באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלא נסלח לך??????????????????????????????????? את לא מתביישתתתתתתתתתתת??????????????????????
אוהבת אותך!!! LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אז לפני שאני הולכת....

הייתי שואלת מה איתי? אם גם אותי את אוהבת אבל זה סתם יעצבן אותך

tankgirl21

New member
ובנימה חיובית זו.....

אני שוב פעם נפרדת ממכם
אוהבת לנצח
ליליה טוב חלומות פז ובלי יתושים
יאללה הייתי פה נראה אותכם מחר

אחותי בטח אוהבת מאוד!!!!!!!!!!!!

ושיהיה לך לילה קסום!!!!!!!
אוהבת מאוד מאוד מאוד אינסוףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE ענת.

אחותי...עצה קטנה?!

יש כבר שרשור של מזל"ט למטריקס ידידנו היקר,אז היית יכולה לצרף לשם.. ולשם כך שכולם יראו שאכן חשבנו עליו אני אעשה הקפצה בשרשור!!!! LOVE ענת.

למעלה