חזרתי!!!

keren l

New member
חזרתי!!!

היה מ-א-ו-ד כיייייייייף!!! לא מזמן חזרתי התקלחתי מכל הגי´פה, עשיתי פיפי והורדתי מים בשירותים!!! זאת היית הפעם הראשונה שלי במחנק זכינו מקום שני מתקן שבטי, מקום ראשון שער גדודי... ובגלל שאנחנו חדשים אז יש לנו רק ו-יא אז ו´ גם זכו בפרס, ו-ז´ זכה ב-2 אני פשוט לא זוכרת איזה אבל היה מאוד כיייף!!!!!! בקיצור זה הדבר הכי כיייף בצופים...(אני עדיין לא הייתי בטיול פסח- יום אל ים, סי"ס וכו´...) חן משבט רכ"ס- "...בואו נעשה משולש משולש..."- סתם חמודה, הכל בצחוק ובאהבה!!!

BabyLove

New member
../images/Emo12.gifמתעלמת../images/Emo12.gif

חחח ה"ריב" הזה היה ממש מצחיק..... טוב אנשים אני חזרתי לפני עשר דקות מהמח"ץ....אני הולכת להתקלח.....אבל לישון לא כי ישנתי אתמול עד עשרא וחצי בבוקר!!!!!!!!!!!!!והיום ישנתי איזה שעתיים ואני לא ממש עייפה...... אני אספר לכם יותר בהרחבה יותר מאוחר אבל מה שבטוח רכ"ס היה צריך לקחת מקום ראשון בפני שטח!!!!הם היו מדהימים!!! והמתקן היה צריך לקח לפחות מקום 3 אם לא מקום 2.....

ברקודית

New member
אני מרכס מאיזה גדוד את???

נמאססס כבררררר... כמה אפשר היה לשמוע את השיר follow the leader?!?!!?!?!?!?!?! אבל כיף לרקוד את זה!!! איזה מניאקים הצורניקים זכו בהכל!!!!!! היה כל כך כיף במסדר הנגתי לעשות את ה- "מישלא קופץ הוא צור" זה היה קטלני קיצקץ נורא נהניתי

BabyLove

New member
כן כן ברור!!!

אנחנו אומרים את זה לכל השבטים שאתם המצאתם ושאנחנו העתקנו את זה ממכם!!! אבל הקטע הוא שיש שבטים אחרים שחושבים שהם הביאו אותו והם רוקדים ממש מכוער!!!! נגיד בן יהודה כשיש את ה LEFT RIGHT הם קופצים ולא עושים עם הידיים והם רוקדים את זה ממש מכוער!!! תממממר התגעגעתי אליך!!!! ונטע מפולג.........את ממש חמודה אבל לא ממש ראינו אחת את השניה.... אנשים עברנו הבטחה!!!!!!!!!!!!!!! והפכנו גם לשכבה!!!!!!קיבלנו עניבות!!! עברנו הבטחה דיגי דיגי דיגי הבטחה דיגי דיגי דיגי הבטחה דיגי דיגי דיגי הבטחה אנחנו שכבה דיגי דיגי דיגי שכבה דיגי דיגי דיגי שכבה דיגי דיגי דיגי שכבה!!!!!!!

חןןןןןןןןןן, אני מצטערת שלא יכולתי

לדבר היום , פעם הבאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני מקווה שנהנת במחנה, וגם אני רוצה לחזור ועכשיו בגלל שאת צרודה יהיה לך את הקול הסקסי הזה שסבתא שלי אמרה שגם לי היה אותו
מתה עליך!!!!111 נשיקותתתת
תמר שרוני!!!!

BabyLove

New member
כן אני מזה צרודה......וזה כזה מצחיק

כי אנשים לא ממש שומעים אותי.......תקשיבי תמר הפעם הבאה יכולה להיות היום כי מחר אני טסה
חולה עליך!!!

למעלה