חזרתי!

MajorGad

New member
חזרתי!

היה הכי סבבה שבעולם, המחנ"ק הכי כיפי שהיה לי בחיים! הנושא שלנו היה גיבורי על (שבט מצדה) וזכינו בפרסים: מטבח!, צופיות! ו.............כללי!

MajorGad

New member
ושכחתי לציין שמחר או מחרתיים

הגדוד שלי מקבל תפקידים! מקווה מאוד להדריך ט!

גם אני חזרתי...

היה לי כ"כ כיף!!! בחיים שלי לא נהנתי ככה! אפילו בסוף ששיחקנו אתיופים נהנתי (יותר נכון שיחקו עליי) זה מלחמת שוקולד למריחה... מסורת של השבט שלנו כל שנה אחרי שהחניכים הולכים! וזכינו ב... מטבח! בטיחות! צופיות! ומקום ראשון בפטל! השנה ההנהגה החליטה שהיא בודקת גם את הטעם של הפטל והשבטים לא ידעו על זה... אז נחמד שזכינו בזה ועוד במקום הראשון! והנושא שלנו היה אימפריות אימפריה בכחול ואדום מחנק ערבה 2002~!~ שבט ערבה.. האימפריה הזאת לא תיפול!

MajorGad

New member
דניאל

איך היית מתארת אותי מחומצן עם סמל של באטמן על הראש?

גם אתה עשית את זה?!

חחחחח... זה נחמד אבל מצחיק! בהתחלה זה נראה כמו כתם שחור כאילו ששכתם לחמצן שם

MajorGad

New member
כן...אני ועוד 3 עשינו את זה

וכשחזרנו עשינו אפילו תמונה קבוצתית של זה. נראנו מה זה מצחיקים, והיה מצחיק ישר אחרי החימצון שנאלצנו לתקן "פאשלות"...

היי גד זה אני מטול (גיא)

תהנה בשבט שלך שנה הבאה היה כיף להכיר אותך אתה אחלה גבר, אבל תבוא לבקר טוב????

MajorGad

New member
תודה רבה גיא!

ממש תודה, לך ולכל השבט הנהדר שלך, היו לי 3-4 חודשים מדהימים אצלכם. אני אבוא ליום הפעילות הראשון לבקר אותכם.. ושוב תודה, ואני כבר מתגעגע..

מי יודע אולי במחנ"ק הבא נצא באותו

המחזור אבל גד אם יזדמן לך אני חוזר שוב תבוא לבקר טוב?

גם אני!

היה לי המחנ"ק הכי כיייף בעולם! כל כך נהינתי! וחוות אהרונסון זה אחלה של מקום! והכרתי אנשים משבטים אחרים, והכרתי בערך את כל שכב"ג, ו.... וגד, אתה עמרי וניר חמצנתם... מי עוד??? הגדוד שלי זכה בדביע הנודד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואז כשעשינו מורל כתום(כי העניבה שלנו כתומה) אז ניר(המדריך שלי)צבע את כל הראש שלו והפנים בכתום... וגם את השיניים....(איייייכס!) והעטלף השחור, אז ירד לו קצת הצבע! לך זה לא ירד??? אה, ודניאל, יש אחת מהשבט שלכם שעברה לשבט שלנו(טוב, כי הוא הרבה יותר טוב, דה)וקוראים לה נעמה. מכירה?<

MajorGad

New member
עמרי, ניר, טל ואני

חימצנו עם הסמל של באטמן מאחורה. ובקשר לניר, היית צריכה לראות אותו כשהוא היה ראש חלוץ דקר.. אני יודע מי ידריך ומי יראשג"ד אותך שנה הבאה...אבל את בינתיים תחכי לתחילת השנה הבאה כדי לדעת. קיבלתם אחלה ראשג"דית שבעולם, הילדה הכי כלה בגדוד שלי. וד"א מצוות ז´ הנוכחי, כלומר זה שהדריך אותכם השנה יש 3 מרכזים..שיחקו אותה.

מה???????????????????

אתה כבר יודע? אני חושבת שאני יודעת מי תראשג"ד אותי! לילי! נכון? כי יניב אמר לי שכנראה מישהו מהצוות שלו יהיה!!!!!!!! אווווווווווווווווווווף! סתם לילי היא אחלה, היא הייתה מדריכה של אחותי והם מתו עליה, אבל אני רציתי מישהו אחר.... טוב , לא נורא.... וכמה מדריכים יהיו לנו? 5 או 6? איכסה גדוד העמק חארות.!!! ו.... סם, אח של עדי מהגדוד שלי רוצה להדריך אותנו! זה אפשרי???

אוווופס

זאת לא לילי... עכשיו דיברתי עם נגה... אבל יש לי ניחוש.... בגלל שאמרת שהיא הכי כלה - יעל מאירוב??? או אולי... נו תגלה לי! פליז! אל תהיה רע! מה אתה עושה? מה מתן עצמון עושה? עכשיו: נגה מרכזת הדרכה, עמרי מרכז-? וניר מרכז-?

MajorGad

New member
ריכוזים ושאר תפקידים

עמרי מרכז מפעלים ניר מרכז קהילה סם לא ידריך אותכם, אין לו הדרכה שנה ראשונה, אבל הוא ידריך השנה. יעל מאירוב מרכזת שכב"ג מתן עצמון מדריך שכב"ג

MajorGad

New member
מרכזים

מרכז מפעלים אחראי על כל הקטע של המפעלים בשבט, מהרמת מפקד פתיחה דרך מפקדי יום שואה ויום זכרון למחנ"ק מרכז קהילה אחראי על העבודה מול הקהילה, קרנבלים, פעולות עם בני עקיבא וכאלה. שני התפקידים האלה בעיקר נוגעים לשכב"ג ולא לשכב"צ

תגובה

זה היה ברור שמאירוב מקבלת שכב"ג..... וגלי ממי יש לי עוד מדריכה בצוות-נכון שהיא עכשיו כרגע במשלחת בחו"ל אבל עדיין............ רוזנפלד שלנו! וואי מעניין מי ידריך אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל ברור שהם יהיו אחלה כי הגדוד המאמץ שלנו הכי שבעולם!!!!!!

אתה יודע מה, גד

אתה רשע. מאוד. טוב, אז אתה יודע מי ידריך אותי - אבל למה אתה מספר לי את זה???! אניע לא אצליח להוציא את זה ממך... נכוון??...

ניר הוא המדריך שלכם??

(יותר נכון היה) נחמד נחמד... הוא היה מדריך של 2 חברות שלי בחמישיות! ובחלוץ הנהגה הוא מזה עיצבן אותי... הוא הרי היה ראש חלוץ של דקר.. עכשיו המטומטמים האלה לא הזמינו ציוד! אז הוא תמיד היה בא למחסן ההנהגתי ומתחנן לציוד תוקע לי תפרצוף הכביכול עצוב שלו ואי זה כ"כ עיצבן אותי והמחסנאית השניה... הוא הדריך אוץה בחמישיות אז לא היה לה נעים ממנו וזה אבל חפיף! ואני לא מכירה שום נעמה... אבל אני יודעת שאחד שקוראים לו אורי (הוא יהיה בכיתה ו´) הוא מאאאאזה חמוד... הוא גם יעבור לשבט שלכם שנה הבאה כי הוא עובר דירה... הוא לא רצה לעבור לשבט שלכם אבל הכרחנו אותו כי הוא חייב להשאר בצופים (לא בגלל שהשבט שלכם הרבה יותר טוב כי הוא לא!)

למעלה