חזרתי..

power play

New member
חזרתי..

אני יודע מי אני אבל לא יודע מי אתם. משמע הצטרפו לפה מלא אנשים שלא נחשבים עדיין "קבועים" ואם מתוך אלו ישנם כאלו שרוצים להחשיב עצמם כקבועים אז אנא עלו והציגו עצמכם כדי שנלמד להכירכם. מי שלא מכיר אותי (עדיין?!) אור מהצפון מכור לשעבר למוזיקה (פעם הייתי שומע גם במקלחת,היום יש לי זמן לשמוע רק במקלחת כמעט) בחרתי ברדיוהד כלהקה המרכזית באוזניי אחרי ששמעתי כמה שירים לאט לאט השגתי דיסקים הורדתי שירים ועכשיו אני כמוכם, מכיר את רדיוהד "מכל הצדדים הישנים" חוץ מהצד שהם יחשפו באלבום החדש.

power play

New member
הי

1. בחופשה שלא נחים בה = 2.איזו התנשאות ואיזה נעליים,ניסיתי להגיד שלא הייתי שבוע וכבר חצי מהשמות פה אני לא מכיר וסה"כ הכל נכנסתי לפני זה ככה שתבין לבד את הכוונה. עוד משהו?

Bquiet

New member
היי

אני יותר קוראת קבועה של הפורום, ופה ושם אני כותבת (מהסיבה הפשוטה שבד"כ אין לי מה לומר)... אז אני שירה, מכורה לרדיוהד שבעצם בזכותם הכרתי סגנונות אלטרנטיביים יותר של מוזיקה (סיגור רוס!!) ו...זהו בערך:)

englishfan

New member
היי

אני כתבתי כאן לראשונה לפני יומיים, אז אולי אני המצטרף הטרי ביותר לפורום. כתבתי קצת על עצמי (אבל ממש קצת!) בהודעה הראשונה שלי ... (רד כמה הודעות למטה) כמו כן הספקתי כבר לריב עם כמה אנשים על הציפיות מהדיסק החדש הבא עלינו לטובה.... (סתם, שאני אריב עם מישהו???
) זהו בינתיים..

למעלה