היה ע נ ק !
טסתי ב18.7, הגענו ביום שישי לבנגקוק, לקחנו חדר בD&D, מפוצץ שם..ישר התארגנו לקראת שבת, הלכנו לסיור קצר בקאוסאן, איזה ג´יפה, אבל מושך.. בית חבד, שישי בערב אחרי התפילה..400 איש שרים שירי שבת..פשוט אין מילים..חילונים ודתיים ביחד, ללא שום הבדל, שרים ונהנים, איזה רב ענק, איזה צוות אדיב, פשוט לחייך.
יום שני אוטובוס לצ´יאנג מאי, הכי זול דרך ה"זולה" בסוף הקאוסאן, סמטה אחורית, מקום מגניב בהנהלת אלון, גם מסעדה נחמדה..40 באט לצפון !!!! פשוט טירוף..לנסוע לפטפונג עולה יותר.. הגענו לצפון ב7:30 בבוקר, כבר ב9 עלינו על הג´יפים לטרק..3 ימים של טירוף חושים..זה לא נכון מי שאמר שכשיש גשם זה לא מתאים..ההיפך..הגשם רק עשה את זה יותר טוב..6 שעות ל3 קילומטר..נתקעים בבוץ, רטובים עד לשד עצמותינו ושמחים כאילו שכינו בלוטו..פשוט כיף חיים. הכפרים, האנשים, פשוט תאווה לעיניים..ואיזה תמונות..בקרוב. אח"כ יורדים לאיים, לגרנד פינלה.. אחח..קו פיפי, לשם אני רוצה להגיע בירח דבש שלי.. שיא השלמות..חוף מדהים, שקט, אין הרבה ישראלים, נורא יקר, אבל שווה כל רגע.. אח"כ קו סמוי, כאילו חוזרים לקאוסאן..אבל שווה..אחלה חיי לילה..רגיי פאב, גרין מנגו..החיים הטובים...אבל למה סוגרים ב2 ???????? חוזרים לבנגקוק...עוד קניות, סרט בVIP בסיאם סנטר..מדהים !! וזהו, אנחנו פה.. 3 שבועות של חוויה אחת רצופה !!! אין לי סוף לסיפורים.. תמונות יבואו בהמשך.. למדתי כ"כ הרבה מהחברה פה, שבאמת עזרו עם כל הטיפים, והטיול היה מושלם ! זהו, חוזרים לחיים, בלי " תאי מאסאאאאאאג´" ובלי " גיו מי מוווווור" .. אני עוד אחזור. לילה טוב מירושלים. ליאור