חזרתי!!!

The Flash

New member
חזרתי!!!

כן כן חזרתי מהטיול בארה"ב לא חקרתי את הדפים האחרונים אבל אני מניח שיש אנשים חדשים ודברים חדשים אז אם אתם לא יודעים מי אני אז תגידו מי אתם ומי שכן יודע מי אני לא יזיק להגיד שלום וברוך החוזר

כ"כ התגעגעתי אליך!!!!!!

מי אתה שוב? לא סתם...אני זוכרת את הניק שלך...אתה זה עם הזה....נו, זה! וולקאם באק...דו יו קאם בריינג גיבטס?

effigy

New member
היי חזרת....

התגעגנו .. למה אתה לא רושם מה קנית (ואני דורש סריקה של החולצה כדי שתוכיח לי שהיא קיימת)

The Flash

New member
תודה לך גרין שהצטרפת סוף סוף

אני אסרוק את החולצה ההיא כשאני אפתח תמונות ואסרוק אותן גם כי לי אין סורק ואני צריך ללכת לחבר אז עדיף טיול אטחד מאשר שניי טיולים לא קניתי הרבה מרצ´נדייס של קומיקס חולצת סופרמן(לכל אחד יש כזאת...חוץ ממני), חולצת גרין לנטרן שזוהרת בחושך ובאולטרא ומה שאני הכי גאה בו זה כובע ספיידרמן עם הspidey signal מלפנים שהעיניים שלו זוהרות

The Crusader

New member
ברוך שובך

הייתי עסוק בלראות סרטים במחשב ולעשות אימון ככה שלא הייתי פה... בכל אופן ברוך שובך ותודה שהתגעגת אל הפיגועים... חחחח

row

New member
אחלה של כובע אחי

אני מניח שאתה לא ממש מתכנן למכור אותו אז אני אפילו לא אשאל תגיד איפה קנית את הכובע וכמה הוא עלה לך? (צריך להתחיל לבקש מכל הדודים בחו"ל להתחיל לחפש כובע כזה- והמצוד מתחיל)

The Flash

New member
אוקיי

תודע לקרוסיידר ו-בטח שהתגעגתי! לrow קניתי אותו במקום קטן שנקרא universal - islands of adventure זה פארק שעשועים באורלנדו שבפלורידה בדיוק יצאתי מהמתקן של ספיידרמן, כשהיציאה מובילה היישר לחנות המזכרות(מוזר...) וראיתי את הכובע זאת הייתה אהבה ממבט ראשון, הצצתי על המחיר...18 דולר.. לא נורא, חשבתי לעצמי, זה אחרי הכל זוהר בחושך ומגניב ביותר אחרי שיכנועים מעטים שכנעתי את אימי לקנות לי אותו(מאחר שלא קניתי כל כך הרבה דברים שלא כמו אחרי שביזבז כל סנט) וזהו, זהו הסיפור מקווה שנהנתם.

row

New member
למה דווקא אורלנדו???

יש לי קרוב משפחה או חבר בכל מדינה ובכל עיר חוץ מאורלנדו זה נכנס לרשימת הדברים שאני מת שיהיו לי אבל אין לי (זאת רשימה ארוכה ארוכה) יש מצב שדבר כזה אפשר להזמין דרך עולם הקומיקס או דרך קומיקום? שמעתי שאפשר להזמין גם כל מיני מרצ´נדייז דרכם

למעלה