חזרתי!

sky121

New member
חזרתי!

שלום לכולם.

אני הייתי קרוב לשבועיים בחו"ל, ליתר דיוק בגרמניה.
היה מאוד כיף ומאוד קר.

אני רואה שכאן דברים ממשיכים כרגיל: דיון על ה-AC השנתי, איזה חומרה של קונסולה חזקה יותר וכדומה.

מתי הספקת לקנות WII U ? תתחדש.

או שקנית את ביונטה למטרת אספנות בלבד??? אם יש לך WII U הרי שיש לך עבודה כפולה,גם לתת רשמים לטיילס החדש וגם לזיינובלייד החדש וגם לביונטה 2!

קדימה לעבודה!!!
נ.ב הופתעתי לראות שהטיילס החדש לא נקטל בצורה כל כך קשה כמו שחשבתי שיקטל עדיין אין מצב שקונה בהשקה עם 30FPS בפס4, זה דפוק!
נ.ב 2. אז מה האטרקציה הכי טובה בגרמניה בערך?

sky121

New member
תודה

אין לי WII U, אבל בעתיד אני ארכוש את הקונסולה. אני מאוד רוצה לשחק גם ב-The Wonderful 101 וב-Pikmin 3.

קניתי את המהדורה המיוחדת של ביונטה 2, כי לא שחקתי במשחק הראשון. ורציתי קודם לשחק בראשון לפני שאני ניגש למשחק השני.

גם אני הופתעתי שהטיילס החדש לא קיבל ביקורות קשות. למרות שעדיין אומרים שהבעיה הכי גדולה של המשחק, זה הסיפור והדמויות. אצטרך לבדוק זאת שיהיה זמן.

בגרמניה יש מלא אטרקציות. אנו היינו בעיקר בחלקה הדרומי של המדינה. אם אתה אוהב טבע: אז יש את האגמים Chiemsee ו-Königssee.

לא כדאי פשוט לחכות לNX שיגיע ב2017?

2017 זו הערכה שלי כמובן. רוב האנשים בטוחים שהקונסולה תגיע ב2016. אני כהרגלי אומר שרק הניידת תגיע ב2016.

אני חושב שהNX הניידת יש לה סיכוי טוב לקבל פורטים של הWII U גם הNX הנייחת
כנראה תקבל את כל הפורטים של הווי יו או יותר טוב תבוא עם תאימות לאחור.

עם כל השמועות הנפלאות על קונסולה חזקה מהPS4 אני חושב שב2017 נינטנדו תרשים אותנו הרבה פחות ממה שאנחנו חושבים.להיות הרבה יותר חזק מהPS4 ב2017 זה לא כזה הישג או קשה.

אני עדיין אקנה אותה במקום הONE כן? אבל לדעתי עדיין מדובר בניידת בשנה ב2016, נייחת ב2017.

PlayGirl3

New member
האוקטוברפסט במינכן כמובן

זה האירוע שמגיעים אליו הכי הרבה תיירים בכל העולם מדי שנה, ולא סתם.
אין כמו לשתות ליטרים של בירה בווארית איכותית (אוגוסטינר היא המבשלה המועדפת עליי, אם כי נראה שהרוב מעדיפים את הלס) ואז לעלות על הרכבת הרים עם המליון לופים http://www.48houradventure.com/wp-content/uploads/2011/09/Rollercoaster.jpg או הדבר הזה http://www.travellingbazaar.com/images/Oktoberfest/Fairground Oktoberfest.JPG שגורם לך להרגיש כמו גרב במכונת כביסה. מניסיון

הבעיה היחידה היא הריח של השתן והקיא בכל מקום בגלל התיירים האוסטרלים.

ואחרי שטיילס אוף קסיליה הנוראי לא נקטל כמעט בשום מקום, אני לא מתפלאה. לא יכול להיות שזסטיריה פחות טוב ממנו.

V Has Come To

New member
Oktoberfest is for tossers and sheep-shaggers

סתם..אל תקחי את זה אישית חלילה זה ציטוט מסרט שראיתי...
מאז ששיחקתי בגבריאל נייט 2 בגיל 10 אני מת לבקר במינכן ובבוואריה בכלל.. לראות את הטירות של המלך לוודיג השני, אבל לצערי עוד לא יצא לי...בכל מקרה אני אישית לא הייתי נוסע לאוקטוברפסט המחירים של הטיסות והמלונות קופצים וזה בטח הפך מזמן כבר להמוני מדי..

"בגלל התיירים האוסטרלים" חחח :)

איך קבעת שזה דווקא באשמתם . הצרפתים נראים לי מועמדים יותר חזקים לאשמה.
רשמתי לעצמי חתיכת מבחן אומץ האטרקציה הזו.נקוה להישאר בחיים לספר על החוויה.

בנוגע לטיילס אין ספק שבסיפוחר וכאלה זסטיריה כנראה יותר טוב.
אבל 30FPS בקרבות? על הפס4? כשהמשחק נראה לא משהו גרפית בכלל אפילו לא בסטנדרטים של משחק AAA מהדור הקודםם?

הרבה פעמים דיבורים על FPS נשמע קטנונית מפונקת במקרה הטוב, ופלצנות אליטיסית של גיימרים של PC, אבל במשחקי פעולה כמו טיילס זה חובה 60FPS.

שיהיה לך את המשחק תחזרי לרגעים של קסיליה (יותר מתאים כסיליה)
ותראי שהקרבות שם ירגישו לך הרבה יותר זורמים וכייפים.
אבל לא שולל שלמשחק החדש יהיו פיצרים במערכת קרב שיפצו על זה.

למעלה