חזרתי -
לומר שלום ולהיפרד מהפורום.
מי שזוכר לפני כחצי שנה בערך כתבתי את ההודעה הזו:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/693/179982150/%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%94/%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%AA[/URL]
חודש וחצי לאחר מכן כבר הייתי מחוץ לבית, לאחר שבעלי החליט שאני לא מספיק טובה בשבילו והוא רוצה להתגרש ולחפש מישהי אחרת טובה יותר. אני רצינית ולא צוחקת בעניין זה. מכיוון שכבר הרבה זמן הוא התנדנד בחוסר ההחלטיות שלו ששברה אותי, החלטתי שבאמת הגיע הזמן לעוף מהבית ולעשות זאת באופן מיידי. אז יצאתי מהבית למספר חודשים (לא הייתי חייבת, אבל כך הרגיש לי הכי נכון) ולאחר מספר חודשים מתישים לוגיסטית ונפשית, חזרנו לגור שוב לבד (אני והבן) לאחר שמצאתי דירה באזור.
עברנו טלטלה רגשית ונפשית משמעותית ביותר. לשמחתי היו אנשים טובים בדרך שעזרו לנו להתארגן.
מעולם לא חשבתי שאתגרש, בטח לא בפעם השנייה בחיי.
נושא הבאת ילד נוסף לעולם ירד כמובן מהפרק מסיבות אובייקטיביות ודאגות אחרות שיש לי כרגע, גם כלכליות. באיזשהו מקום אחרי שהכל התפרק זה גם הפך להיות פחות חשוב וירד בסדר העדיפויות שלי, לפחות כרגע.
אבל אני בעיקר מרגישה סחוטה ומותשת, והכי גרוע - מאוכזבת וחסרת אמונה במערכות יחסים ובזוגיות בכלל..פשוט הפסקתי להאמין שיכול להיות משהו טוב. או אפילו סביר. אם אחרי הגירושים הראשונים שלי עוד הייתה בי אמונה ותקווה ורצון ותחושה של התחדשות, עכשיו אני בעיקר מרגישה כישלון, אכזבה ועצב. כאילו לעולם לא אמצא מישהו חזק שאוכל לסמוך עליו. אני פשוט לא מאמינה בכלום. ומרפרוף על העמוד הראשון של הפורום על שלל ההודעות מלאות הקשיים שבו - זה רק מחזק את הרגשות הקשים שיש בי כלפי כל העניין..
אז אני לא יודעת הפעם אלו תגובות הייתי רוצה לקבל, אבל כן הייתי רוצה לומר תודה למי שהתייחס אז להודעה שלי בזמנו וטרח לענות לה ברצינות. אין ספק שזה התניע משהו ואני בכל זאת מאמינה שלמרות שכרגע הרבה דברים נראים לי "שחורים", לטווח הארוך זו החלטה נכונה עבורי ועבור הבן שלי, שכבר מתחיל להרגיש פחות מתח והרבה יותר טוב.
אז תודה ובהצלחה, ואולי אחזור יום אחד (אני מקווה) לעדכן בדברים טובים יותר.