חזרתי!!!!

the beast 15

New member
חזרתי!!!!

רציתי להודיע שחזרתי מביקור קסום לאירלנד הייתי בהופעה של ה-CRANBERRIES בדבלין הם היו מעולים אין פלא שהם כאלה מצליחים... ספרתי כבשים (אמיתיות) נגעתי בחמור לבשתי מגפיים ומעיל מכובע וצעיף והיה לי כיף גיליתי שאין בגדים באירלנד אולי בדבלין אבל הספיק לי להכנס לעיר פעם אחת זה כמו חניה אחת גדולה שם. הייתי עם משפחה חברים (האירים הם פשוט עם יפה). והכי חשוב... הלכתי לכנסיה עם סבא שלי ביום ראשון ואכלתי מלחם הקודש (הגוף של ישו) אפילו שאסור לי.

shay2001

New member
יא מניוק../images/Emo70.gif

הלכת לראות את ה Cranberries בהופעה של Star The Best Of... יא חתיכת זונה
... אני ירוק מקנאה
ראית את דולורס המצוקה... איזה כוסית... איזה נשמה... וואי אני מת עלייה... אפשר לגעת בך
אגב איזה דיסקים יש לך של ה Cranberries

shay2001

New member
I Am Free To Decide../images/Emo70.gif

זאת שורה מתוך השיר של הקראנבריז שהוא ממש קו מנחה לחיים שלי, (שאפשר לראות שורה גם בחתימה שלי), בעיקרון השיר מדבר על החופש להחליט, "אני חופשייה להחליט, אחיה בדרכי - או שלא אחייב בכלל..." דולורס הגדולה מכולם, דולורס, סולנית הקראנבריז, למרות שהיא לא לסבית היא תמיד תמכה בכל מיני אגודות למלחמה באיידס ולרעבים באפריקה ונגד מלחמות בקיצור מלאך

resputin

New member
אני פותח את ההודעה, מצפה לשמוע

חוויות מאירלנד וזה מה שאני מקבל?! ("נגעתי בחמור")

the beast 15

New member
בלע...

נגעתי בחמור=ליטפתי אותה היא של דוד שלי(לא יודע למה הוא קנה אותה) ומה אתם רוצים שאני אספר עוד טיילתי לכל מיני כפרים עם שמות מוזרים שלא יגידו לכם כלום היה קר היה גשם היה הרבה ירוק

shay2001

New member
איך דולורס../images/Emo35.gif

תספר קצת על ההופעה של הקראנבריז... איך דולורס והחבורה... איך הבנות (והבנים
) באיירלנד - אגב ידעת שזה ארץ מולדה של דולורס והשאר חברי הלהקה

LuNaTiC

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאללללההה...

הופעה של הקראנבריז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 יווו... איך אני מקנאה...

the beast 15

New member
.......

בטח שידעתי שהם אירים הם גאוות ארצם היא הייתה מעולה פשוט מדהימה בשמך שעתים שלמות היא שרה עם קול המדהים שלה ורקדה ובעטה והחליפה בגדים בלי לעצור לשניה כל הלהקה שם מעולה אני לא מבין איך הם עשו את זה היא דיברה עם הקהל בין כל שיר היא אמרה שהיא לקחה את הרכבת באותו בוקר מלימריק שזהו כפר הולדתו של סבא שלי אה..אה.. היא סיפרה שהם כרגע מסיימים את סיבוב ההופעות שלהם ונשארו להם עוד שנים היא לבשה בגדים ממש יפים וואי הייתי מביא לה נשיקה!

למעלה