חזרתי....

sharon91

New member
חזרתי....

טוב, לא ממש הייתי במקום אחר, פשוט המחשב שלי עשה המון בעיות (אין לי מושג איך הצלחתי בכל זאת להדפיס שתי עבודות...). בכל אופן... ביום רביעי, כשהייתה שביתה (בבי``ס שלי חצי מהמורים של ההסתדרות והחצי השני מהארגון, אז אמרו שאם יש שביתה של הארגון, לא לבוא..), בקיצור, השביתה דחתה לי מבחן בכימיה (מזל), אז ישנתי עד 12 וחצי בצהריים, וקמתי מהמיטה בארבע... (קראתי הארי פוטר, מיום שבת עד היום סיימתי את 1,2 ו-3, מומלץ בחום!) ואז, נסעתי עם ההורים שלי לגראנד קניון, כדי לקנות בגדים לכבוד הסופעונה.. קניתי 4 חולצות ומכנס אחד (סך הכל 450 שקל...) היום היה לי מבחן בספרות, היה די קשה כי לא ממש הבנתי מה היא רוצה מאתנו.. אבל נקווה שהיה בסדר.. חוצמזה, אנחנו צריכים בקרוב לבחור את המגמות לשנה הבאה... ואני לוקחת ביולוגיה. האמת שההתלבטות האחרונה שלי הייתה בין ביולוגיה למזרחנות, אבל הבי``ס שלי החליט, שההשנה פותחים מעט מגמות כי השכבה שלי קטנה... אז נתנו לנו דף כזה לבחור מה היינו רוצים, רק כדי להחליט מה לפתוח ומה לא, בקיצור, מזרחנות לא נפתח, ככה שאין לי הרבה ברירות... שאר האפשרויות (רק למגמות שמתחילים ב-י`) הן: פיסיקה (איכס איכס איכס, בחיים אני לא הולכת מרצון ללמוד משהו עם כל כך הרבה מתמטיקה!), טכנות באמצעות מחשב (לאאא), קולנוע ותקשורת (נשבעתי לעצמי לא לקחת את זה), גראפיקה, מוסיקה.. וזהו.. היו מלא אפשרויות, וזה כל מה שפתחו... לאנורא, זה די פותר לי את ההתלבטות... אה, ו.. בקשר להודעה על הביציות, תאומים יכולים להיות גם מביצית וזרע אחד (כשהזרע מפוצל, או משהו כזה... ואז יש תאומים זהים...), וכשיש שתי ביציות שמופרות ע``י שני זרעים, אלה תאומים לא זהים, סתם, לידע כללי. ובקשר לזיון בזמן מחזור, אפשר להשתמש בקונדום.. אבל נראה לי ממש דוחה לעשות את זה בזמן מחזור, וזה גם לא הכי הרגשה נעימה שמישהו תוקע לך משהו בזמן שאת מנסה להוציא משם ביצית עם דם שמעורבב בעוד כל מיני חומרים... :)

שלומצי

New member
אני הייתי הולכת על...

קולנוע ותקשורת. זה נראה לי הכי מגניב.

sharon91

New member
נראה...

השנה ושנה שעברה אני בקולנוע (לא בתור מגמה, פשוט בז-ט צריך משהו מאומנויות..), בכל אופן, מצד אחד זה מאגניב, כי עושים סרטים וכאלה... אבל מצד שני, זה המון המון עבודה, יש שם דברים שאני פשוט משתגעת מהם, וכשלא יוצא טוב את יכולה להגיע למצב של לתקן אפילו מליון פעמים... כשאת חושבת שסיימת.. לא יודעת, זה ממש מעצבן. ובקשר לתקשורת, לומדים שם על אמצעי תקשורת, השפעת התקשורת, וגל מיני דברים כאלה שבכיתה הם הכי משעממים בעולם (מנסיון). אז כנראה שאני באמת אלך בסוף לביולוגיה...

luka

New member
אני דווקא האבתי

אני במגמת תקשורת בבית ספר שלי וזה ממש מהנה, זה גם מעניין מומלץ

ST

New member
רק רציתי להגיד...

ש... נכון שבפיסיקה יש מתמטיקה, אבל לא כ``כ הרבה. אני חושבת שאם היה שם יותר מתמטיקה, הייתי נשארת בזה... (כן, אני אוהבת מתמטיקה) אבל, אישית, הייתי מתחילת השנה בפיסיקה, עד עכשיו, ומחר אני עוזבת את המגמה. החלטתי לעשות 10 יחידות מחשבים. נראה לי שזה הרבה יותר מעניין, ושחבל לשרוף שנתיים על משהו שאני אוהבת פחות. נקוה שאני לא אצטער על ההחלטה... שבוע טוב, ושנשמע ר-ק בשורות טובות! אסתי.

למעלה