חזרתי!

חזרתי!

שיו..... הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה..... חולה על השיר הנושא של דרדוויל!@@! for you היו פה דברים מיוחדים שהפסדתי????? באהבה

crazy4tc

New member
היי!

לא נראה לי שאנחנו מכירות... אני לאה ו... ברוכה השבה!
ופספסת די הרבה דברים נראה לי... אני הצטרפתי!!!!
בכל מקרה לא יודעת מאיפה להתחיל לעדכן אז אם משהו לא ברור (אם זה קשור אליי זה לא יהיה ברור...
) פשוט תשאלי!

Queeny

New member
איך אהרון יראה בבגד ים.../images/Emo15.gif

אני רצינית.... הם עושים צחוק מכל טופיק!!! אין שום דבר רציני בפורום האלה (חוץ מזה שדרור שוווווווה ומתוק וגם אלכססססססססססס!) מעבר לזה דיי שקט פה..

crazy4tc

New member
אנחנו? *מבט תמים* עושים צחוק?

נכון!!!!!!!!!!!!!! דיברנו גם על דברים רציניים... כמו למשל על... הרומן שלי ושל אלכס!!!!! לבקש ממני להיות רצינית זה כמו... להגיד שדה קולינג לא מוכשרים... זה פשוט לא הגיוני!!!!

ט ל i i ש

New member
../images/Emo12.gif

יאק יאק יאק יאק המורדים!!!!!!!!!! אני ולאה מנהלות אגודה
קיצר אני פה הרבהההההה זמןןןןן ואני לא זוכרת אותך....(טוב הטווח זיכרון שליהוא למשך 5 שניות בלבד...) אז קיצר ברוכה הבאההההה אממממ ותיזהרי מדרור כי הוא מתקן שגיעות כפייתי... ליולי יש פיצול אישיות ניצי תיהיה שחקנית... לאיגור היה יום הולדת.... איתמר נטש את הפורוםםםם הוא כבר לאבא כמעטטטטט(איתמר תחזור אנחנו אוהבים אותך!!!!!!!) גל נסעה לטיול תחזור עווווד כמה ימיםםםם(מתגעגעים ....) לאירנה יש דגיגה שקוראים לה זהבה שירי היא מיוחדת!! ועדידושששמה כבר אפשר להגיד על עדידושששש-חולה עלייך ילדה!!! ולאה לאה היא בלונדינית..... אממממ ואני אני טל...אני לא גמדה!!!! ואני לא יודעת מה..אני תשאלי את האחרים....

ט ל i i ש

New member
אנייייי לאאאאאא../images/Emo46.gif

אאלללל תאמינו לבלונדינית!!!!!!!!! זה מדבקקקק!!!!!!!

crazy4tc

New member
אני לאאאא בלונדינית!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

תשאלו את אלכס הוא יודע!!!!!!

ט ל i i ש

New member
*מתקשרת לאלכס*

אני תרגמתי את השיחהה לעברית כדי שכולם יבינו אני-
אלכס-
-אלכסססס אתה לא תאמיןןןן לאה אומרת שהיא לא בלונדינית
-חחחח(אלכס קיבל התקפת צחוק...) לאה כל כך בלונדינית...
-אבל היא טוענת שהיא לא...
-אני יודע מה לאההה ולאה היאא בלונדינית!!!!!
-אלכס ועוד שאלההההה....
-כן טלוש ידידתי הטובה...
-נכון שאני לא גמדהההה ולא דומה לאבריל?!!??
-נכון!!!!! זהו את השאר אני לא יכולה לגלות לכם כי ריכלנו קצת על דרור!!! ועוד דבר לאה שימי לה לחתימה *מקווה שהשתנתה..***

crazy4tc

New member
ככה???? בסדר...

גם אני שיניתי את החתימה (אם זה שינה...)
ודרך אגב... אין מצב שדיברת עם אלכס כרגע...כי בואי נאמר ש... אממממ... הוא אצלי ו... איך להגיד את זה.... לא ממש יכול לדבר כרגע!!

ט ל i i ש

New member
לאהההה ממוששששש

תקלטי אלכס זרק אותך!!!! אין בניכם כלום!!!! ומזה החתימה הזאת?!?!?!?!

crazy4tc

New member
לא נכון!!!!!! הוא לאאאאאאאאאאאאא

אנחנו ביחד לנצח!!!!!!
אל תגידי דברים מרושעים כאלה...
את יודעת שמצבי הנפשי אינו מאפשר קבלת הודעות כאלה!!!
החתימה הזאת זאת חתימת נקמה!!!!

מה הבעיה שלך להראות כמו אבריל לוין?

אם את שואלת את דעתי! אבריל לוין היא ממש חמודה, ואפילו הרבה אומרים שהיא מאוד יפה!!! אז תגידי, מה הבעיה שלך!!!! ואם את גמדה?! אז מה! יש פלטפורמות!!!!! חחחח

Charmed 4ever.

New member
אבריל יפה, אבל מאוד מלאכותית ../images/Emo54.gif

וטלו'ש, מעליבים אותך? שימי עליהם פס! או משהו אחר... יו נואו.

Charmed 4ever.

New member
אממ... ../images/Emo54.gif

טלו'ש, מתוקתי, קודם כל, שגי*א*ות... א', מאמי, א'! ו... שירי? יעני שרוני? לא מיוחדת... רק פלוס למיוחדות... המיוחדות הן יעלי (Megical Me) דניאלי(שלא שייכת לפורום הזה ומחזיקה במו-מו הקמיע הנכסף והאלילה! מו-מו רולז! [ראו חתימה]) ואני.

Queeny

New member
אממ.. ניץ, את טועה...../images/Emo15.gif

קוראים לי שִׁירִי... השם שלי עשה הסבה מקצועית. ולטל-גם אני מתקנת!!! אולי לא כפייתית אבל מתקנת נחושה בדעתה ליצור עולם חסר שגי*א*ות!

למעלה