חזרתי!!!!!!! מגרמניה....... כמו שאמרתי לכם הייתי בהופעה בברלין והיה ענק!!!!!!
D danushakira New member 16/4/03 #1 חזרתי!!!!!!! מגרמניה....... כמו שאמרתי לכם הייתי בהופעה בברלין והיה ענק!!!!!!
P perrinat New member 16/4/03 #2 ../images/Emo124.gifנווווווווווווווווווו../images/Emo103.gif ספררררררררררררררררר איך היה? מי היה? למה היה? מה מי מו? צילמת *משאף*חמצן*אויר*
../images/Emo124.gifנווווווווווווווווווו../images/Emo103.gif ספררררררררררררררררר איך היה? מי היה? למה היה? מה מי מו? צילמת *משאף*חמצן*אויר*
D danushakira New member 16/4/03 #4 צילמתי רק 14 תמונות גם זה בחאווה כי לא נתנו להכניס מצלמות ולי היו 2 והם לא שמו לב לשנייה אז צילמתי קצת אם השומרים היו תופסים אותי היו קורעים לי ת,צורה
צילמתי רק 14 תמונות גם זה בחאווה כי לא נתנו להכניס מצלמות ולי היו 2 והם לא שמו לב לשנייה אז צילמתי קצת אם השומרים היו תופסים אותי היו קורעים לי ת,צורה
P perrinat New member 20/4/03 #5 למה אתה מחכה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif תראה את התמונות ספר חוויות
S Shakira paradise New member 16/4/03 #3 ../images/Emo24.gifדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ברוך החוזררררררררר קנית לי את החולצהההה ? צילמתתתת תמונותתתת??? ספרר חוויותתת חיחיחייח
../images/Emo24.gifדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ברוך החוזררררררררר קנית לי את החולצהההה ? צילמתתתת תמונותתתת??? ספרר חוויותתת חיחיחייח