חזרתי!

kiticat

New member
חזרתי!

תודה לכל מי ששאל בשלומי, אני בסדר גמור. למה לא הייתי פה? כאמור, סיימתי יב', והיו לי לא מעט דברים וביניהם בגוריות שונות ועצבניות. לא עשיתי מועד ב' מתמטיקה אם אתם תוהים, כיוון שאני ניגשת בחורף הבא. אבל כן ניגשתי לאנגלית פעם שניה. תוסיפו לזה את העובדה שכמעט כל החברות שלי ילידות אפריל-יולי. כלומר, ימי הולדת שנדחו (כולל שלי) וימי הולדת במועדם. תוסיפו לזה את העובדה שהתחלנו טרנד חדש- הפתעת יום הולדת. מה יוצא? על כל בת 2 יציאות. וכאמור, הדבר שהכי מעסיק אותי בימים אלו. הגיוס. לא, אין לי מושג מה קורה עם זה. בתחילת שבוע שעבר הייתי בלשכת גיוס, במדור מתנדבים (יש לי פטור רפואי) וזה לא נגמר שם. תוך חודשיים אני אמורה לקבל זימון נוסף. תחזיקו לי אצבעות? והדבר האחרון, הנהיגה! לכל הרוחות המ*****! נמאס לי כבר.... אני יודעת שאני לא עוברת טסט ראשון אבל עדין לא ניגשתי אליו!!!! רק לסיים עם זה... תאמינו לי אני אשמח! חוץ מזה, אני מוחקת ריבים וחוזרת ואומרת, למסרים פרטים יש מקום- תיבת המסרים! לוויכוחים מטומטמים אין שום מקום, ובטח שלא כאן. חוץ מזה, אני כנראה אעלה בשבוע הקרוב את השירשורים העצבניים של התמונות. יהיה נחמד... אם יועלו תמונות לא של צ'סטר... חוץ מזה, כל פעם שאני רואה את ההופעה בדטרויט נאכל לי הלב.... כמה שהייתי מתה ללכת להופעה!!! מישהו יודע אם הם מתכננים הופעה בעתיד הקרוב בקנדה? וחוץ מזה- שיהיה לכולם שבוע טוב ומעולה, ורגוע ושקט ומלא ליניקן פארק!

ברוכה השווה ../images/Emo13.gif

אולי את לא מכירה אותי, אני שירה
ו...הופעה? יש מחר במונטריאול

../images/Emo6.gif יאלה מי בא למונטריאול ../images/Emo35.gif

ברוכההה החוזרתתת
מקווה שתישארי להרבה זמן
אין לי מושג בקשר להופעה בקנדה.. ניראלי שצריך להיות רשום באתר הרישמי את המקומות של ההופעות

kiticat

New member
רציתי לציין אגב

שאני חולה עליכם. הדבר שהכי מפחיד מנהל זה לחזור לפורום אחרי שלא ביקר פה שבוע או יותר. בדרך כלל, יש הרגשה לא נעימה, מגעילה, והמנהל נדחק החוצה. אבל כאן? אני מבינה שההמנעות שלי (חשבתי שאני אכנס רק שיהיה לי הרבה זמן לשבת ברציפות ולעבור) הייתה מטופשת. אני חולה עליכם.

למעלה