חזרתי ! אחרי העדרות של מספר ימים חזרתי אז.. מה קורה?
נ נמצא בחלום המתוק New member 28/8/03 #6 מנסה עד כמה שאפשר ../images/Emo6.gif אבל בין כל המחשבות האלו יש עוד מחשבות.. וכבר מתפוצץ לי הראש מרוב מחשבות.. הקיצור.. אין לי כבר כוח לכלום.
מנסה עד כמה שאפשר ../images/Emo6.gif אבל בין כל המחשבות האלו יש עוד מחשבות.. וכבר מתפוצץ לי הראש מרוב מחשבות.. הקיצור.. אין לי כבר כוח לכלום.
E europe1990 New member 28/8/03 #7 אז אל תתאמץ עם המחשבות!!../images/Emo12.gif קח הכול לאט ובאופטימיות!
E europe1990 New member 29/8/03 #9 נכון אני " לא נמצא בנעליים שלך" כך שאני לא יודע מה אתה מרגיש. אולי אתה צריך לדבר עם מישהו- אני אשמח לדבר איתך אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי הודעה במסרים
נכון אני " לא נמצא בנעליים שלך" כך שאני לא יודע מה אתה מרגיש. אולי אתה צריך לדבר עם מישהו- אני אשמח לדבר איתך אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי הודעה במסרים
D D i l D o New member 29/8/03 #10 Don't worry....Be Happy... טומטוטומטוטומ.... מנגינה חמודה יש לשיר הזה...