חזרתי!

GingerBread Man

New member
חזרתי!

מסקוטלנד ומלונדון! היא מדהים. פשוט מדהים. סקוטלנד היא הארץ הכי יפה בעולם. ולונדון... היא לונדון!

ברוך השב..../images/Emo24.gif

היית במקומות שמתקשרים איכשהו לפינק פלויד או משהו כזה?או לרוק בכלל? ואם כן,אז תכתוב בבקשה,כי גם אני טסה ללונדון עוד פחות מחודש,ואני רוצה לדעת איפה לבקר...:).

edlessme

New member
גם אני שבתי!

או לפחות בערך.. אני עדיין בקרבים נגד הקואופרטיב שהישתלט לי על המחשב (אלה הבורג אני אומר לכם!), וגם הייתי עסוק בלהיות בסיני (בגין הזה חתיכת חלאה... מי צריך שלום כשיש לך ריף??) אבל לעת עתה אני סתם אכנס לי מידי פעם דרך המחשב הזה ואכתוב פה את הודעותי המחאותיות (טוב, נסחפתי..) דיר הנדריקסאית... אני לא יודע בדיוק מה דעתם של כל המבקרים לאחרונה אבל רק שתדעי שלונדון היום היא מעיין חומץ בן יין למה שהייתה פעם... אל תצפי לראות אנשים מקשיבים לפ"פ וחברעס בכל פינה. למען האמת.. רוב מה שתיראי שם זה מוסלמים ורוב מה שתישמעי שם תהיה מוזיקה שחורה (מהסוג החלאתי). בכויל אויפן... יש בלונדון את התחנת חשמל מאנימלס (את לא יכולה לפספס אותה אם נחתת בגטוויק או אם את בלונדון איי או בכלל.. בכל מקום גבוה או בדרום מזרח העיר.. אזור ווסטמיניסטר...) כמובן שיש גם את אבי רואד (אגב, קחי איתך תמונה של המקום כבר מראש.. קשה נורא לזהות שמה את הצומת הנכונה.. וגם כשתצליחי.. עדיין... הרבהההה מכוניות עברו שם) כמו כן, כשאני הייתי שם לפחות, הייתה איזה הופעה של השירים של קווין עם כל החיברעס מהלהקה הישנה (מעיין כמו מה שהדלתות עשו לפני כמה שנים). אבל אחד מהמסטים הכי גדולים שם ניצא בשוק קמדן לוק: כל הזמן את תיראי שם, בלונדון, פאנקיסטים (פיכסה, מוזיקה חלאה, לטעמי. למה אני מוסיף את זה? לא משנה.. שתדעי!) אבל שם, בקמדן לוק, את יכולה למצוא המווווווןןןןן דברים שקשורים לנושא, אם זה הנסיך אלברט (מעיין בחורצ'יק עם המון עגילים.. הופיע גם בכמה סרטים), אם זה חולצות, אם זה עיתונים של מחטרות קומוניסטיות אנגליות (ר-צ-י-נ-י.. כל מי שרוצה עותק...שיבקש..) והכי שוס, יש שם בצפון מערב השוק איזה חנות של איזה סאב-תרבות שמשלבת טראנסים עם פאנק, קיצר אנשים פול מוזרים עם פלטפורמות בגודל של מורה הממוצעת למתמ', פלסטיקים בראש (לא, לא קליפסים... צינורות!), חולצות נאון, ושאר דברים שוסניקאיים.

אני מקווה שאני אספיק לבקר במקומות..

בכל אופן,הייתי בלונדון לפני שנתיים בערך,כך שאני יודעת פחות או יותר מה הולך שם. את התחנת חשמל\כח אני בטח אראה,או לפחות אנסה. ומחתרות קומוניסטיות??זה אומר כמה טמבלים שמנסים להיות מהפכנים,סטייל צ'ה גווארה,והולכים עם חולצות שלו?
. פאניקיסטים זאת לא מטרתי בלונדון,אבל אני בטח אתקל בכמה :}. ובשוק קמדן לוק - אתה מתכוון שיש שם הרבה חולצות וכו' של פ"פ ולהקות דומות?? ותודה :}.

edlessme

New member
עוד כמה משהואים...

אבל קודם כל הבהרונת... החברעס האדומים שמה הם לא סתם חובבנים! יש להם עיתון! כן כן! ציונית מסריחה! ורק שתדעי שהם עלו על התוכנית שלך להישתלט על העולם קפיטליסטית מסריחה! העיתון שלהם אמר!. בכל אופן... אני מניח שתימצאי פול דברים חביבים בקמדן, ואני מניח שגם את יודעת את זה.. (בובת סקס? אניוואן?) אבל.. עדיין.. היה שווה להזכיר את המקום החביב הזה... ואת החנות הזאת... החנות הזאת ממש עשתה לי את הטיול!!... בנוסף לזה, אם את חובבת מטריקס, את חייבת לקפוץ שמה לאיימקס (עם כל המישפחה.. מייק א דיי אאוט אוף איט..) ולכי לראות את זה בלונדון איימקס.. לא ראית פלאגים בצוואר של מישהוא עד שלא ראית אותם בגודל של בושמן... (כדאי להזמין מקומות מראש..יום לפני ככה) חצמ"ז שחכתי גם להוסיף את המוזיאון לביטלס בליוורפול שאמור להיות משהוא... גוגנהיים מוזיאון ישראל לעומתו... (למרות שלא הייתי...) היה לי גם עוד משהוא... אבל לא משנה.. בכל אופן אני מתחיל להרגיש את עצמי הופך למדריך טיולים...

הקומוניסטים האלה נשמעים מפחידים../images/Emo13.gif

מממ השוק קמדן הזה נשמע לי נחמד,אז אני בטח אלך אליו.. אולי אני אמצא כמה דברים של פינק פלויד,מי יודע :). מממ מטריקס?לא מתה על זה...לא פריקית של סרטי מדע בדיוני :).אבל תודה על ההמלצה בכל אופן. ואם אני אגיע לליברפול,אז בטוח שאני אבקר במוזיאון. ויש לך עתיד מזהיר בתור מדריך טיולים :). ותודה כמובן.

למעלה