חזרתי!!

DORA16

New member
חזרתי!!

סליחה על הנטישה!!! קבלו את אתר הקבוצה החדש (קבוצתי הקטה)!! כן...פורום האתר הזה הוא הפורום שפעם היה פורום קפוארה ארצי...ועכשיו הוא פורום הקבוצה... מה המצב? מה חדש? אני לא מעודכנת...

jennie 00

New member
דורינושששששששששששששששש../images/Emo24.gif

מה נטשת ככה לא בסדר
ואי בעצם הייתי באתר פעם אחת
שוקו השווה את יודעת אם הוא תמני

DORA16

New member
ג'ני...

להיות איתך בכנות...אין לי מושג אם הוא תמני... אבל מזרחי נראה לי שהוא כן... ובכל קיץ הוא שוכח קרם שיזוף!!! כאילו שלא רואים...חחח

Ze Colmeia

New member
ברוכה השבה...

שלום לך דור'לה
נכנסתי לאתר...אין שם תמונה שלך
או לפחוט לא מצאתי....רגע זה בכלל אתר של הקבוצה שלך

DORA16

New member
חח

כן זה של קבוצתי!!!! אבל יש תמונות בסרטונים רק למי שעושה משהו!!! אני לא עושה כלום...אני גרוע מדי בשביל שיצלמו סרטון שלי וישימו באתר... נו טוב... אבל בין התמונות של ההודות אפשר לראות מישהי עם מכנסיים אדומות מתופפת על פנדרו...זאת אני!!

jennie 00

New member
זה לא נחמד מצידם...

אבל יש תמונות גם של כול אחד בנפרד כאילו כמו תמונות פספורט... למה את לא שם
<ורואים אותך בקושי בתמונות של ההודה>

DORA16

New member
???

את חושבת שזה כל הקבוצה ...חחח זה רק אלו שצילמו אותם...עושים תרגילים או משהו... אולי אם אני אי פעם העשה תרגיל יפה אז יכניסו גם תמונה שלי (בעוד 20 שנה בערך...)

DORA16

New member
...

הבעיה אצלי שאני גם לא טובה בפלוריאו... אני בקושי עושה משהו...זה כאילו כל מה שאני עושה זה גלגלון בעיטות וקצת מעברים... בקיצור...אני חרא...

Bantus

New member
אנחנו בערך באותו מצב...

אני גם לא באסט האקרובטיקה, הייתה לי תאונה קטלנית שנה שעברה עם סלטה, (אם את מישהו זה מעניין את שישאל אותי על זה) אז אני חושבת שזה אחד מהסיבות שאני לא טובה בזה, נוצר לי קצת פחד מאז התקרית. ובקשר לזה שאמרתי שאנחנו באותו מצב התכוונתי לזה שגם אני לא טובה ממש ופלוריאו, במיוחד באנגולה, זה לא הולך לי!!!!! כמה זמן אתה כבר לומד שאתה אומר שאתה חרא?? יכול להיות שיש קשר בין כמה זמן אתה לומד למצב שלך. אבל אמרו לי חבר'ה שכבר לומדים כמה שנים שאחרי שנה וחצי בערך של למידה, אז מתחיל העניין של האקרובטיקה....

jennie 00

New member
דניאלוש מאמי..

שתינו בנות גם אני וגם דורין.. (השניה שכתבה)

jennie 00

New member
דניאלוש מאמי....

שתינו בנות גם אני וגם דורין.. (השניה שכתבה) לי יש פלוראו טוב אבל אני מפחדת לנסות לעשות פליק פלאק

Bantus

New member
אין לך ממה לפחד...

אם את עובדת עם המדריך והוא יודע מה לעשות, אין לך מה לפחד, אם הוא מחזיק אותך ותומך שלא תיפלי את תצליחי. ככה אני עובדת על זה, המדריך תמך בי עד שכבר עשיתי את זה לבד..עם פליר פלאק אין בעיה, זה רק הסלטה שלא הולך...

jennie 00

New member
אני יודעת ערבית אני פשוט מפחדת

זה הקטע שעם מדריך אניעוד יותר כי אני דיי כבדה.. ואני מפחדת להפיל איתי תמדריך

thorondor

New member
אז בואי לאימוני האקרובטיקה בוינגייט

יורי (המאמן) הוא תותח על, אין סיכוי שתצליחי לקחת אותו איתך

jennie 00

New member
אני יודעת ערבית אני פשוט מפחדת

זה הקטע שעם מדריך אניעוד יותר כי אני דיי כבדה.. ואני מפחדת להפיל איתי תמדריך