חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avipe

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב אנשים?1?!חזרתי היום מיוון..היה פיצוץ....(יותר מדיי ישראלים ערסים שעושים שטויות) עוד 4 ימים צבא!!!!!!!! אני זז לישון מת מעייפות מהטיסה... יאללה בייי

benayun

New member
אחי איפה היית ביוון?

גם אני הייתי ברודוס חזרתי יום חמישי איך היה?

aurora0

New member
מי שהיה ברודוס....

יש איזה טיפים? המלצות? אני טסה מחר

benayun

New member
רודוס

היי אני היייתי ברודוס חבל על הזמן היה אחלה אני מציע לך ללכת לבלות ולהנות שם! במיוחד בעיר העתיקה ובים של הנודיסטים! בכל מקרה טיסה נעימה....

avipe

New member
איוס-סאנטוריני

הייתי באיוס וסאנטוריני.....הרבה יותר כיף מרודוס(הייתי ברודוס לפני שנתיים)....

ילד פלא

New member
עזבו אתכם רק כריתים. זה המקום.

חזרתי ביום חמישי משם והיה ממש ממש ממש ממש ממש כיף. הצטערתי לחזור הביתה אחרי החיים המשוגעים שעשיתי שם. עוד 4 ימים לגיוס (כנראה גבעתי למרות שהייתי מעדיף נחל) מי שטס לכריתים ורוצה טיפים שיפנה אלי באמצעות המייל. אני כבר יכול ממש להיות מדריך טיולים לשם.
דבר אחר, הפורום הזה סובל מהרבה מאד אנשים שחושבים שהם יודעים הכל. זה פוגע ברמת הפורום. אני מציע לאנשים שלא בטוחים במה שהם אומרים (או בעצם כותבים) שפשוט לא יכתבו. אסיים בתקווה שגם מי שכתב בפורום הזה שהגיוס שלי (25/7) היה מאותם "יודעי דבר" אחרים בפורום הזה.

עוד מעט

New member
אין כמו קוס

אם אתם טסים לקוס אז תלכו שם בלילות למועדון הפאשאין (FHASION המקום הכי פצצה שיש! זה דיסקוטק שכל מי שרוצה למצוא בנות הולך לשם..הבנות שם מתחננות לבנים! חוץ מזה יש שם מסיבות קצף, שירים פצצה ומקום פצצה.... אני ממליץ בחם.

Swoosh

New member
אני טס לקוס, תנו טיפים למקומות

ןעניינים איך הבנות שם??????????? רפאל

למעלה