החגים...
תחושת הבדידות מתעצמת בחגים ובסופי השבוע שכידוע הנם זמן איכות למשפחות, חברים ובכלל. רק מי שבודד לחלוטין (כמוני), הווה אומר אין אף חבר/חברה אולי יוכל להבין את מה שעובר עליי או שהוא כבר חש בזאת בעצמו. השנה הקושי אף רב יותר...כל החגים חלים במהלך השבוע ולא בסופו. עבור חלקינו ידיעה זו הנה משמחת ביותר כי משמעותה חופש מהעבודה, "גשרים" בין החגים לסופי השבוע ובכלל אפשרות לקחת חופש ממושך (לכ-3 שבועות) תוך ניצול מינימנלי של ימי החופשה הפרטית כפי שמעוגנים בחוקי העבודה למיניהם... עבורי, העבודה היא המפלט, וכפי שכבר ציינתי בעבר בשנים האחרונות כל עיסוקיי ויהווי התמקדו אך ורק בעבודה. הגעתי למצב של וורקוהוליזם אמיתי.. אין לי תחביבים, מוקדי עניין או משיכה לכל דבר השונה מעבודה או אינטרנט. אני כן מנסה לחשוב מה יכול לגרום לי לעניין ולטפח זאת (בדומה לתחביב) אך לא מצליחה להגיע אפילו למשהו אחד שהייתי רוצה לעשות/להתעניין בו על מנת למלא את הריק שבחיי. על כן, סופי השבוע והחגים הנם סיוט וסבל מתמשך עבורי. השנה, אף יותר מהרגיל לאור תהליך החזרה בשאלה בו התחלתי לפני מספר חודשים. הבעיה היא שאני אהיה אצל הוריי (בית דתי לאומי למהדרין...) וכך אני אאלץ לחגוג את ל ימי החג וסופי השבוע במתכונת אחרת ממה שהייתי רוצה לעשות אלמלא... בקיצור, הייאוש בעצומו. "מזל" שלפחות אפשר להכנס לפרופורציות מעיון בכתבות על מה שהתרחש השבוע בארה"ב... אין ספק שהדברים מכניסים לפרופורציות ומגמדים תחושות שונות... hope_29