חזרתי!

שירי....

New member
חזרתי!

היי אנשים, הייתה תקופה קצרה שלא כתבתי פה אבל עכשיו חזרתי לפורום! אז תגידו, איך הייתה ההופעה?? אני לא הייתי אבל שמעתי אותה ברדיו ונראה לי שהיה פשוט מ-ד-ה-י-ם! אז ספרו לי קצת חוויות משם! שירי.

אפרת*

New member
העשור

באמת היה מדהים [אחת ההופעות הכי טובות בשנתיים האחרונות] שמעת ברדיו אז את יודעת איזה שירים הוא שר [ואם לא אז את כל זה רק אור הירח לפי הסדר ואז כל מיני שירים- התאבדות, פרופיל 97, על הכנרת בזריחה, אל תדאג, עכשיו מעונן, סוף העולם, שומקום, אולחי, שלכת...] אז כמה דברים נחמדים.. בלאן את הולכת אביב נשכב על הרצפה, באמצע גנרל הוא זרק את החולצה לקהל [עד שהשומר התעצבן קפץ לקהל ולקח את החולצה שכולם רבו עליה] אמ.. היו כמה אנשים שבאו לשיר איתו [קארין אופיר עשתה קולות לבית נבנה, משה לוי ניגן בשוב החושך לפעמים ועצוב בלעדיין וערן מיטלמן ניגן את מלאך], לפני סוף העולם אביב דיבר המון על מה שקרה בארה"ב וכשהוא שר את סוף העולם אז במסכים גדולים מ-2 צידי הבמה [שבמשך כל ההופעה הראו את הצילומים של אביב באותה הופעה כדי שמי שרחוק מהבמה או מדשהו יוכל לראות] הראו שם תמונות מניו יורק וושינגטון, כלומר תמונות מהחדשות.. אמ.. מה עוד? בעכשיו מעונן אחרי האנחנו דור מזויין אז נפלו מבלונים מלמעלה מלא נירות לבנים קטנים שעליהם מצויר פיס [הפיס המפורסם של יומן מסע]... נראה לי שזנו בערך.. הוא הספיקהחליף 3 תלבושות [אין לי מושג איך].. זהו עברך.. אם עוד משהו אז תשאלי

למעלה