חזרתי...

יעל :-)

New member
חזרתי...

שלום לכולם חזרתי אמנם ביום חמישי בערב, אבל משום מה קשה לחזור. מן צורך להתעדכן בכל מה שהיה, ומסתבר שזה לא פשוט. בינתיים אספר שהייתי שבוע בספרד. כמה שהטיול יכול להיות מהנה וכמה שספרד יפה, משום מה הרגשתי אחרת. קיוויתי לחופש ולשקט, אבל משפחה צמודה (הורים ואח) וטיול מאורגן, לא ממש עזרו לי. אז חזרתי בתחושה שונה מבד"כ ושקט לא ממש היה. באותו שבוע לא נכנסתי לאינטרנט, ושבוע מבחינתי זה הרבה יחסית לשגרה היומית. אבל כשאני עסוקה בדברים אחרים, זה לא מטריד. רק ברגעים שהיה לי לבד ועצוב, זה היה מאוד חסר לי והתגעגעתי לאנשים פה. היה גם את נושא האוכל שהטריד קצת. ממש לא מצאתי את עצמי שם בעניין הזה. עד שבדיוק הצלחתי לשמור ולהפחית קצת, פתאום לא היתה לי שליטה (אוכל שונה ולא אהוב, לוחות זמנים של טיול מאורגן ואכילה בזמנים לא נכונים לי). בנוסף, לפני זמן מה היתה פה תגובה למישהו על קולה ונזקיה. מאז נגמלתי שוב ממשקאות מוגזים שכאלו. אחרי חודש וחצי של המנעות מוחלטת, לא היו לי יותר מדי אופציות בטיול וחזרתי לזה קצת. אז היה שבוע שכזה של שינוי הרגלים, אבל עם מודעות מוחלטת שזה זמני ביותר. בעקרון, חשבתי שיום אחד פשוט אכתוב פה על הדברים החיוביים שהשתנו אצלי... אבל יצא קצת שונה הפעם. אז באותה הזדמנות, אני רוצה גם להגיד תודה לכולכם! אני אמנם לא כותבת פה הרבה, אבל קוראת הודעות (וגם קצת בבלוגים), והרבה פעמים אני לומדת מכם ומקבלת דרככם כח ומוטיבציה לשנות דברים גם אצלי. תודה!
שיהיה שבוע טוב ומקווה לאט לאט להתעדכן פה שוב

וגם תודה לך שהתחלקת איתנו

מאוד אשמח לקרוא על דברים שהשתנו והשתפרו אצלך... זה תמיד כיף ומעודד אהבה

למעלה