חזרתי

חומיחום

New member
חזרתי

עזבתי לכמה חודשים ופתאום בא לי לקפל ואין לי ספרים, חוץ מאוריגמי 4, אז בא לי להזמין כמה ספרים מהמרכז הישראלי לאוריגמי. למישו יש המלצה בשבילי?

גילה או

New member
שלום לך,לגבי הספרים-

אני רכשתי את 2 הספרים של פיטר בודאי-אוריגמי ללא גבולות ומשחק בנייר. נהניתי לקפל מיתוכם .חלק מהדגמים שמופיעים בספר משחק בנייר מופיעים באתר של בודאי. אתה יכול לראות ולנסות לקפל מישם דוגמאות.יש שם מיספר תבניות ואת זה אני באופן אישי אוהבת. כמו כן רכשתי את ORIGAMI INSIDE OUT של מונטרול וקיפלתי מתוכו את הנמר והפנגווין.חלק גדול מהספר כולל קיפולים של כלי שחמט שהייתה לי כוונה לקפל את כולם אך התוצאות של הכלים לא מצאו חן בעיני.זה היה לפני מיספר חודשים .אולי אם אני אנסה שוב זה יראה טוב יותר.אפילו קניתי נייר קנסון שחור כדי לקפל את כלי השחמט כדי שזה יהיה קצת קשיח אבל לא אהבתי את התוצאה. חוץ מיזה יש המון הוראות באתרים השונים. שיהיה לך חזרה פורייה!

Matan Bi

New member
תלוי מה אתה מחפש

במרכז לאוריגמי יש בנתיים אם אני לא טועה רק קצת ספרים למתקדמים לדוגמא:ספרים של פיטר בודאי,ספר הכנס של ישראל וספר של אלברטינו יכול לקנות אותם. למתחילים יש להם ספרים מצויינים של מירי,אבל לפי מה שאני זוכר אתה לא מתחיל,אז כדי לך להכנס לאמאזון ומשם לקנות,או לקנות את הספר של אלברטינו מהמרכז של ישראל לאוריגמי,כי לפי דעתי הוא ספר טוב.כדי לך גם להכנס לאתר המצויין של גלעד הארוני שם יש ביקורת על הרבה ספרים טובים של אוריגמי.

bshuval

New member
יש גם ספר אחד עם יצירות של ישראלים

אם עוד לא רכשת את האוסף הישראלי...

חומיחום

New member
תודה וגם

לא הזכרתי שיש לי גם את האוסף האוריגמי הישראלי הראשון [גם לי יש כמה דגמים שם- פרח, פרי ופירמידת עגורים]. ומחר אמא שלי מזמינה בשבילי ספר או שניים מהמרכז, אז איזה ספרים אתם ממליצים לקנות מהמבחר הקטן שם [ספרים ברמה בין בינונית לקשה].

למעלה