חזרתי...

elylan

New member
חזרתי...

לא הייתי כאן המון זמן כי נשרף לי המחשב
. אני מאוד שמחה לחזור.. התגעגעתי מאוד
. אני אספר קצת מה קורה אצלי: אחותי סיימה קורס כימו ויש לה 3 שבועות חופש עד לטיפול הבא. כל כך שמחתי שהיא כבר בבית. אבל השמחה היתה מוקדמת... יום למחורת היא חזרה למיון
והיתה שם שבועיים. אבל עכשיו (טפו טפו
שום בצל) היא בבית ואני מודה לאלוהים כל יום. השיער התחיל לנשור, יש לה בחילות, היא חלשה מאוד אבל אנחנו אופטימים. יהיה טוב- חייב להיות.

yiska11

New member
היי אני שמחה שחזרת

טוב ששבת . . . ואני מאוד מקווה שאחותך תישאר בבית כמה שיותר . בקשר לשיער אולי תמציאו ביחד בדיחות . זה יכול לעזור להעביר את הבאסה . ובאמת יהיה טוב - חייב להיות !!
שבת שלום לכולם !!!

לבחורה שחזרה

אני לא מקירה אותך אבל אני מאוד שמחה שחזרת .ואוד יותר שמחה שאחותך בסדר

מיליתו

New member
ברוכה השבה

האמת היא שכבר התחלתי לדאוג קצת. נראה שאתם מתחילים להסתגל לאורח החיים של הכימוטרפיה. דרך אגב, באיזה בית חולים היא מטופלת? איך את מסתדרת עם הענין? את ממשיכה פחות או יותר בחיים שלך? לומדת? יוצאת לבלות? חשוב שתמשיכי בחייך עד כמה שניתן, ושתפי את אחותך איפה שאפשר. אולי, אם יש לה כוח, צאו לסיבוב קצר בקניון או משהו כזה. לי מאוד עזר שהסתובבתי קצת עם אחותי או עם חברות בחוץ - זה נותן תחושה שהחיים ממשיכים ושיש חיים מחוץ למחלה. את השיער כדאי לגלח, כי הנשירה משגעת. היא יכולה לקנות פיאה, בנדנה או שפוט ללכת על המראה "הטבעי" והאופנתי. אני השתמשתי בכל האופציות לפי מצב הרוח.

elylan

New member
תשובות

היא מטופלת בביה"ח "סורוקה" בבאר שבע. קשה לה, היא מאוד חלשה, יש לה בחילות. גם ככה היתה רזונת עכשיו בכלל... אני לא יוצאת לבלות חוץ מזה ממשיכה בחיים שלי.לפני יומיים יצאנו כל המשפחה, אבל אחותי לא הרגישה טוב
וחזרנו. יום לפני שהיא מתחילה כימו יש לי יום הולדת
ואני מקווה שנצא. מה איתך? מה חדש?

yiska11

New member
תנסו לצאת עוד פעם . . . ../images/Emo68.gif

אפשרי גם שרק את והיא תצאו . תצאו לפיצה / גלידה וכו' סתם משהו קטן . ככה אם היא לא מרגישה טוב ישר תוכלו להיות בבית בחזרה.אבל אם היא תרגיש טוב היא תשמח שהיא יצאה החוצה להתאוורר ולראות עולם . איפה אתם גרים ? מעניין . בקשר לזה שהיא רזה - הטיפולים בדר"כ מנפחים אז היא תתחיל להשמין עוד מעט . ואת צריכה לצאת !!! נכון , אחותך חולה אבל את גם צריכה להתאוורר . חוצמזה מזל טוב על היומולדת ! בת כמה תהיי ?

למעלה