חזרתי

בלינקה

New member
חזרתי

ההתאקלמות קלה למדי, הבית מקסים (מזמינה את כולן לבוא, מתי שתרצו), ייקח לי בטח כמה זמן להתעדכן. אבל עכשיו הולכת לראות סרט עם האיש. אה, אני גם צריכה המלצה לרופא נשים (כן, מעדיפה רופא זכר) בפ"ת, בכללית. תודה מראש

רות י

New member
ברוכה השבה. איזה קמצנות בפרטים.

ספרי קצת על הבית, ההובלה, איך היה. איך שחר מסתגלת? איך האוויר באיזור המרכז?

בלינקה

New member
סליחה ../images/Emo9.gif

בית גדול ומרווח (וישן. אבא שלי אומר שהוא מזכיר לו מאד את הבית של סבתא *שלו*). חצר ענקית (ומוזנחת. יטופל בהקדם, אני מקווה). ההובלה היתה לעילא. הם היו גדולים. בחמישי בשתיים עשרה בצהריים כבר היינו בבית החדש. באחת כבר היו כל הארגזים בבית. אחותי באה ועזרה לנו מאד עם הנקיון, עם הפריקה ועם שחר. בילתה אצלנו בערך שמונה שעות, והיתה עזרה אדירה. ביום שבת היא באה שוב, הפעם א=עם חבר שלה ועם ההורים שלי, וכולנו ביחד הבאנו את משימת הנקיון והסידור (כמעט) לידי גמר. אנחנו מרגישים בבית, בסה"כ. שחר מסתגלת היטב (אלא אם יומיים של יניקה בלעדית ברביעי וחמישי האחרונים מעידים על בעית הסתגלות). גיבשנו לנו סדר יום, שחר ואני, ואנחנו יוצאות לגינה, שרות ורוקדות, ואוכלות. אם היא היתה מואילה בטובה לישון יותר משעה ורבע במהלך היום, הייתי מרוצה יותר
ואני יוצאת מדעתי. לאט אבל בטוח, השעות שמאחרי ארוחת צהריים ועד שהאיש חוזר גומרות אותי. אני חייבת למצוא עבודה. וחייבת למצוא גן לשחר. נראה לי שמשעמם לה קצת איתי. אני לא מצליחה לאתגר אותה מספיק. זהו. מקווה שהפעם פירטתי מספיק
נ.ב. האוויר עדיף על האוויר של הארובות החיפאיות.

yaelia

New member
הידד../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

מאחלת התאקלמות מהירה והמשך קל וקליל.

מעיןבר

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

חסרת לנו
שמחה לראות שכמו שהבטחת האינטרנט אכן שב לחיים

בלינקה

New member
המספר כבר לא בתוקף

זה היה נייד של העבודה. עכשיו אני די נעדרת נייד, אני והאיש חולקים מכשיר.

POOH*

New member
ברוכה השבה... מתי אתן באות לבקר?

מקווה שהתאקלמתן... והימים ביחד לא מתישים מדי... וכמובן אתן מוזמנות מתי שרק תרצו... POOH

למעלה