חזרתי

חזרתי

היי אחרי פישול שבועי ארוך.... חזרתי לדיאטה ולפורום. אתמול עבר בסדר אבל הבוקר קמתי בלי מוטיבציה בכלל. ובאופן כללי אני ממש לא מצליחה לעשות הליכות כמו שתכננתי. צריכה עידוד ודחיפה. מה דעתכן שנעשה שרשור טיפים. כל אחת תכתוב את הטיפ שהכי עוזר לה בדיאטה. והטיפ שעולה לי בראש: לשתות המון. ולפני כל מה שמכניסים לפה קודם לשתות. זה מה שעולה לי במצב רוח של הבוקר הזה. מה איתכם?

הטיפ שלי

להתרחק ממקום שיש בו אוכל. אני בבוקר יוצאת לטיול עם אדוראד שנימשך כשעה וחצי. אז אני לוקחת רק מים וככה הופ השעה 11 ואז פרי מספיק לי עד הצהריים. ועוד טיפ- לתכנן את הארוחות מראש כדי לא לאכול את כל מה שמותר עד אמצע היום ואז מה עושים בערב???? חורגים.....

micpri

New member
הטיפים שלי

א. לתכנן יום קודם מה לאכול למחרת, ולדאוג שהאוכל יהיה מוכן כדי לא להתפס רעבה. ב. לא להכניס הביתה מאכלים מסוכנים (גם ילדים מתרגלים לזה!) ג. גם אם חרגתי מהאוכל - זה בסדר. לא לפוצץ דיאטה על מעידה קטנה מהתוכנית. לחזור לעניינים ולהמשיך לשמור עוד באותו יום.

אתי אתי

New member
מצטרפת לטיפים

- בסוף ארוחה, אם נשארים לשבת, להזיז את הכסא אחורה - להתרחק קצת מהשולחן. - להתחיל את הארוחה בירקות. אח"כ כל שאר המטעמים. - לא לאכול בין הארוחות. אם מתחשק משהו, לשמור אותו לארוחה הבאה.

חן123

New member
הטיפ המנצח שלי

לאכול רק במסגרת הארוחות. כפיצוי היו לי 6 ארוחות ביום: 3 גדולות ו-3 קטנות

למעלה