חזרתי!

joker89

New member
חזרתי!

מה קורה אנשים?? אני בסדר.... למרות שהפסדתי בקרב שלי בנק' לצ'כי,צברתי ניסיון יקר מפז לעתיד,בעזרת ספרינגים עם מתאגרפים מלאומים שונים שם. היה מאוד כיף בהונגריה והכרתי אנשים רבים!(נסעתי עם הבן של פאפ שהיה האלוף האולמפי המשולש הראשון בהיסטוריה באיגרוף והכלל) היה ניצחון אחד לישראל והיה עוד נצחון שנשלל בגלל פוליטיקה. הנבחרת הרוסית גרפה את רק המדליות. והיו שם קדטים כמו בני 20. יש שאלות תשאלו...

BROWN BOMBER

New member
ברוך השב...

אתה מדבר על הבן של Lazlo Papp אלוף אולימפי של 1948,52,56? כל הכבוד... תוכל לפרט יותר בעניין הקרבות? לא רק שלנו...

ברוך הבא וכל הכבוד!!!

נשמח אם תפרט על הקרבות שהיו. וגם תשים תמונות מהמסע.... יניב

joker89

New member
כן זה הוא

איזה קרבות תשאלו ספציפיט... תמונות בקרוב אני יביא לכם...לינק

atpaddict

New member
ברוך השב גרי, סחתיין עלייך

למה אתה מתכוון בפוליטיקה ?

joker89

New member
פוליטיקה

משום שמאותה מדינה באו יושב ראש הוועדה החוקתית והמתאגרף שנגדו נלחם המתאגרף הישראלי.. לא אוהבים אותנו שם

joker89 מבחינת הרמה....

איך אתה רואה אותנו לעומת האחרים? מה היה לוקה בחסר אצל הישראלים לעומת המתחרים האחרים? והאם אתה חושב שניתן לגשר את הפער שיש? ואם כן....איך..... יניב

BROWN BOMBER

New member
לא... הם לא...

אולי אפילו להיפך.... באילו מדינות בעולם רמת האיגרוף האולימפי הגבוהה ביותר? ......CUBA, USA, ומדינות ברית המועצות לשעבר. לפי הסטטיסתיקה של כל ההיסטוריה המדינות האלו מתחרות בינהן על הזהב האולימפי וכל השאר מסתפקים במקומות נמוכים יותר. חוץ מכמה מתאגרפים בודדים. אבל חלק מכובד מהמאמנים שהיו שוטפים מלאים לפיתוח האיגרוף בברית המועצות וקובה (הרוסים הביאו את האיגרוף לקובה) נמצאים כאן בארץ. בעיית הרמה נובעת מכך שמדינת ישראל לא מאפשרת למתאגרפיה ליצבור נסיון מול מיטב מתאגרפי העולם. רק באמצעות תחרויות מול מיטב מתאגרפי העולם אפשר להגיע לרמה גבוהה באמת לכן למרות הרמה הטכנית הגבוהה של המאמנים המתאגרפים שלנו לא מצליחים לזכות בהישגים רציניים כמו רוסיה, קובה וארה"ב. האיגרוף כאן לא זוכה כלל למימון והמתאגרפים נאלצים לשאת ברוב ההוצאות העצמם. אילו מדינת ישראל היתה משקיעה יותר במתאגרפים שלה אז אין לי צל של ספק שהיינו מגיעים לרמה לא פחותה מטובי המתאגרפים של אירופה...

MikeTyson

New member
בומבר כנס...

אי אפשר שלא להסכים איתך כי אתה מציין כאן עובדות. אבל מה שאני אמרתי ומה שאתה אמרת זה 2 נושאים שונים לגמרי. אני אמרתי שהרוסים, הגרמנים והאמריקאים בנויים אחרת. תראה, לפני חודש יצאה משלחת של ג'ודו לייצג את ישראל וחזרו עם 2 מדליות כסף ומדליית ארד ונחש מי מימן להם את הנסיעה? הם עצמם. איך אתה רוצה להתקדם ככה? אין הרבה כשרונות בארץ באיגרוף. אני לא אומר שאין בכלל, יש כשרונות אבל אין הרבה. וכשאני אומר אין הרבה אני מתכוון ברמה יחסית לגרמניה, קובה וארה"ב. ואת המעטים שיש זורקים ככה להתחרות, אם הם מפסידים - לא צריך אתכם יותר. אם הם מנצחים - הזכייה של כל ישראל. מה כל ישראל? אפילו נסיעה לא מימנו להם...

BROWN BOMBER

New member
טייסון...

יש בארץ ים של אנשים עם כשרון ענק באיגרוף רק שיש כאן כאלה שדואגים להרוס להם... ברגע שמתאגרף מתגייס לצבא אפשר כבר לשים פס על הקריירה שלו. ברוסיה וארה"ב הצבא דואג לקדם את הספורטאים בצורה הטובה ביותר. המתאגרף פשוט עובר איגוד וזה הכל... שמעת על ה CSK? גם בארה"ב יש משהוא דומה. אבל בארץ... בשביל לקבל מש"ק אפסנאות ל 3 שנים מדינת ישראל מוכנה לוותר על זהב אולימפי שהיה יכול להיות בידינו כבר בתחילת שנות ה 90. עם היו לוקחים את העניין ברצינות אז לא רק שהיינו זוכים בזהב האולימפי אלה היינו יכולים אפילו להפוך את זה למסורת.

תסמוך על לימור לבנת....

שיהיה אלוף אולימפי באגרוף... היא תהיה הראשונה להצטלם איתו.... אבל אל חשש לא יהיה אלוף אולימפי כפי שהאיגוד החובבני מתנהל.... יניב

joker89

New member
לא יאה...

אני שמעתי מאנשים סיפורים וגם נוכחתי..עזוב...

למעלה