חזרתי...

חזרתי...

אחרי שרק התפקדתי- נעלמתי. בעלי היה ממש חולה- ו"זכינו" לבלות ביחד ערב מפוקפק במיון בהדסה. וזהו, חזרתי לכאן מלאת אנרגיות ומרץ- רק כדי להשתלט על הדיאטה... מחפשת רעיונות לתפריט בסיסי (מניקה וצריכה לרדת המווווון).

קלריסה

New member
אוי וייי

ככה חולה, ועוד כשאתם עם תינוק? מקווה שהוא כבר חזר לקו הבריאות. איך הסתדרתם בינתיים עם התינוק? יאללה, קבלי חיבוק בוקר

בזכות שהותנו במיון

חזרנו לחיים נורמליים. נתנו לאיש 2 זריקות בטוסיק, גמרו על הכאבי ראש- והחזירו אותנו לחיים. למזלנו יש לנו חברים מופלאים (המשפחה גרה רחוק....) את הגדולה שמנו אצל חברה שלה- היה נהדר. את הקטנצי'ק שמנו אצל חברה רווקה שלי שגרה שניה מהדסה. תודה על החיבוקים.... אני מתחילה את הדיאטה של לימור.

קלריסה

New member
כמה טוב שיש חברים טובים

הסיבה ששאלתי היא מכיון שאצלנו שתי הספתות רחוקות, כך שאנחנו די מבודדים, ולפני כמה זמן כשהיינו צריכים ללכת לחדר מיון עם אחד הילדים, אז באמת היינו בבעיה ופנינו לחברים. הספתות אמנם הביעו התעניינות בטלפון, אבל לא יותר טוב, אני גולשת להתבכיינות על הספתות בימינו במשפחתנו, אז נעזוב זה. מה היה לאיש, מסכן? מיגרנה? בהצלחה בדיאטה של לימור. גמני אימצתי אותה למקרר במגנטים

בהחלט חברים מצויינים

וההורים של שנינו רחוקים מאוד
לאיש היו כאבי ראש עצומים, במשך יומיים,ששום משכך כאבים נורמלי לא עזר להם (ומה הוא לא לקח...) הנוירולוגים שראו אותו קבעו שיש לו כאבי ראש של גברים צעירים שעובדים קשה ולא ישנים מספיק) עכשיו הכל בסדר... הוא חזר לעבודה, ולמבחנים (עכשיו ח' סמסטר) נקווה שנעבור את התקופה הקרובה בשלום.

למעלה