חזרתי

מיליתו

New member
חזרתי

המחשב לי קרס, כך שלא כתבתי כמה ימים. תודה לכולם על האיחולים ליום ההולדת. לאט לאט אתעדכן ואגיב על כל ההודעות. עידכון ממני - אתמול הייתי אצל פרופסור מומחה לכבד שאמר שאפילו הוא שנחשב רופא אמיץ לא מעיז להמשיך לתת לי את הטיפול, ושאין טיפול אחר שהוא יכול לתת לי. לאור ההיסטריה הנראית לעין שלי, הוא הציע התייעצות עם פסיכיאטר, והוא צודקץ אני יודעת שיש לי נטייה לדיכאון, והטיפול באינטרפרון החמיר את זה והביא אפילו למחשבות אובדניות. הפסקתי לקחת כדורים נגד דיכאון לפני חודשיים, ואולי לא הייתי צריכה. בכל מקרה, עכשיו אני מפסיקה את התרופות, אז אולי הדיכאון יחלוף קצת. עכשיו נראה לי שננסה טיפולים סיניים ואלטרנטיבים בלבד. הוא רק אמר להמשיך ביקורות כי אם מזהים סיבוכים מוקדם אפשר לטפל בהם. עקרונית, יתכן שהמצב שלי ישאר יציב ולא יחמיר עד שתהיינה תרופות חדשות בשוק. אבל עד אז יחלפו לפחות שלוש נים, ובטח עד שקופ"ח תתחיל לממן אותן עוד 19 שנה... כרגע המצב שלי לא מדהים בכלל. מח העצם מדוכא לאללה, תפקודי הכבד גרועים... הרופאה הסינית ביקשה שאביא לה תוצאות של בדיקות, והיא תשנה לי קצת את הפורמולה. בדרך כלל כשהיא משנה את הפורמולה רואים תוצאות תוך כמה שבועות, אז נתאזר בסבלנות.

ה ניסית את שיטת או ויגמור ?

זו נשיטת ניקוי הגוף ע"י אכילתצ ירקות מאודים ושתית מיץ של עשב חיטה אני יודעת שזה עוזר לגוף להתאושש כי זה מספק אנזימים מעשב החיטה הטרי מי שמוביל בשיטה הזו זו תזונאית בשם ד"ר פנינה בר סלע צרפתי לך קישור לאתר של זה שמגדל עשב חיטה אורגני בצפון הכי ידוע באתר שלו יש מידע מפורט שתדעי דכאון זה בגלל חסך של חומרים שלא מגיעים למוח , זה לא רק נפשי!!! אז השיטה של רפוי בתזונה יכול לעזור לך, הייתי ממליצה לך להפגש עם דיאטנית מהמגזר של הרפואה האלטרנטיבית או לשמוע NDשזה נורופאט טוב המון בריאות מאחלת לך ורק שלווה ושקט פנימי בשלב זה של החיים .

מיליתו

New member
תודה...

הוא לא אמר שעוד שלוש שנים תהיינה תרופות. הוא רק אמר שבשלוש שנים הקרובות לא תהיינה תרופות חדשות.

night mistress

New member
נו, זה מה שאמרתי../images/Emo3.gif

אם בשלוש שנים הקרובות לא תהינה תרופות חדשות זה אומר שאחרי שהן (3 השנים) תסתיימנה יהיה מפל של תרופות חדשות
השאלה היא רק מאיפה מסתכלים..

דגנילי

New member
מיליתו יקירה..

מגיל 18 (כשנה לאחר שהבראתי מהפעם הראשונה), אני נוטלת כל ערב כדורים נגד חרדות ודיכאון עקב המחלה וההתמודדות - ואני מרגישה נהדר. לפעמים אני מתעללת בעצמי ומפסיקה לקחת אותם ואז אחרי כמה ימים שאני שוב מרגישה לא טוב, אני ממהרת ליטול אותם(תופעה שכיחה מסתבר). החיים שונים בזכותם! אני נוטלת EFEXOR, שהיא תרופה חדשנית ומועילה מאוד, שהרבה המליצו לי עליה (גם הגניקולוג). וסידרה לי גם את בעיות השינה בלילה שהיו לי.

מיליתו

New member
כן...

אני חושבת שאני מרגישה יותר טוב ביומיים האחרונים. הגעתי לכמה תובנות מאוד חשובות לגבי עצמי, ואני מנסה ליישם אותן בחיים ולהירגע. לעבור לטיפולים אלטרנטיביים, ולהמעיט בתרופות קונבנציונאליות. מובן שאם ארגיש בדיכאון קשה אחזור לקחת את הציפרלקס (יש לי כמה קופסאות במגירה). כרגע, אני משתפרת. גם פיזית, אני מרגישה טוב וחזקה. אני פשוט צריכה לחיות עם זה שכרגע יש לי בדם ובכבד מחלה כרונית קשה, שלרפואה המערבית אין תרופה בשבילה, אבל כל עוד זה מתבטא רק בבדיקות, ולא בסימפטומים, וכל עוד אני יכולה לעשות פחות או יותר מה שבא לי... אני בסדר. התחלתי אפילו לחשוב על הריון בעוד כמה חודשים...

למעלה