חזרתי!!!!
כן,כן אני פה!! התגעגעתי!!! האקספלורר עדיין עושה בעיות...המחשב פשוט החליט יום אחד לצאת מהמשתמש הרשום ואז לא הצלחתי להיכנס לכניסה לרשומים... אז לא יכולתי להגיב!! לכן ביקשתי מניר שיכתוב את ההודעה (תודה רבההה
, מקווה שלא תהיינה לך בעיות בתפוז), לא רציתי שתחשבו שנטשתי אתכם!!! ועכשיו, ליאת עשתה לי קישור לפורום (תודה רבה גם לך
ותרגישי טוב) וכשלחצתי על תגובה זה הוביל אותי לדף בו הייתי צריכה להכניס את שם המשתמש והסיסמה...!!! ועכשיו אני כאן, בתקווה שלא איעלם שוב ושהאקספלורר יסתדר (אני גם לא יכולה להגיב בבלוגים וזה לא נחמד בכלל)!!! ובהזדמנות זו: צום קל וגמר חתימה טובה לכולם (או לפחות למי שצם). אני באופן אישי לא צמה, כי אני פשוט לא מאמינה, אבל אני כן עושה חשבון נפש... אם פגעתי במישהו מכם אני מבקשת סליחה! ואתם חשובים לי, אני רוצה שתדעו את זה!!! המשך ערב נעים לכולכם ושיהיה רק טוב!!! עדי (פסקלית, פסקלו'ש, דידי, עדידי וכו')
כן,כן אני פה!! התגעגעתי!!! האקספלורר עדיין עושה בעיות...המחשב פשוט החליט יום אחד לצאת מהמשתמש הרשום ואז לא הצלחתי להיכנס לכניסה לרשומים... אז לא יכולתי להגיב!! לכן ביקשתי מניר שיכתוב את ההודעה (תודה רבההה