חזרתי !

חזרתי !

חזרתי מארה"ב ! היה בנזונה ! עשיתי פול שופינג ! והתגעגעתי ! טובי דברי איתי

מרגש...

כולי צמרמורות, איזה נחמדה אני
חחח סתם. איך היה?

תודה תודה

יש המון מה לספרר.....הייתי ב4 פארקים (יוניברסל סטודיוס,קליפורניה אדוונצ'ר פארק, דיסנילד והסיוורלד)....היה בנזונה ! קניתי מלאאאאא בגדים ! הכל היה בסייל ! קניתי חולצה של פולו ראלף לורן ב60% הנחה !!!! עלה לי 27$ בערך במקום 65$ !!!!!!! הייתי בפאב\מסעדה שנקראת הווטרס...מסעדה עם כוסיות עם מכנס (שהיה יותר נראה כמו תחתון) חזה גדול וגופיה הן המלצריות....נהניתי מאוד !
חחחחחחחחחח אכלתי סטייק טי-בון (סטק שיש בו עצם בצורת טי...חצי סטייק פילה וחצי אנטריקוט) שהמשקל שלו בלי העצם היה איזה 500 גרם ! טעייים !!! וחוץ מזה פשוט היה כייף !!!!!!!

פרקשון

New member
יוניברסל סטודיוס../images/Emo23.gif

איזה מקום בנזונה אבל הגשם לא מבאס אותך ? כל יום אחה"צ

טולייצ

New member
../images/Emo6.gif

אני קניתי חולצה של פולו ב 150 שקלים באילת! נשמע שהיה מגניב,שנה הבאה גם אני אהיה בארה"ב

מה אני אשמה ../images/Emo12.gif

סתם, חח
ברוך הבא ערן נשמע שממש ניהנת !!! גם לי בא להיות בחו"ל

תודה כולם

לא ירד גשם ביוניברסל סטודיוס...רק בסי וורלד ירד טיפה גשם אבל גשם שאפילו לא דרש מטריה..... הווטרסס זאת אחלה מסעדה ואחלה מלצריות וטובי...לא את לא אשמה...חחחחח פשוט בא לי לשמוע מה נשמע.... אגב...למה הכינוי שלך צבוע באדום ?

מה נשמע? ../images/Emo9.gif

תדבר איתי במסן... נמש החליטה שאני אהיה אדומה (נמש,תודה) כמו שכתבתי למעלה, אדום=מומחה, בעיקרון... אין לי הרשאות של מנהל, זה רק צבע

Michali17

New member
מנצלשת

אממ אני רוצה לבקש סליחה על זה שלא הייתי פעילה פה בזמן האחרון, אך עכשיו אשתדל להיות פעילה יותר. למי שלא מכיר אותי, אז קוראים לי מיכל ואני מ"עיר הקודש" פ"ת
שיהיה לכולכם סופש נחמד =)

למעלה