חזרתי

orrin

New member
חזרתי

עשיתי טיול............ למקומות הכי חשוכים, למקומות הכי שמחים, למקומות שהם הכי הכי אני וחזרתי.... תקבלו אותי חזרה??? אני

a y a 3 2

New member
מנצלש"ת - עידכנתי מיני גלריה

ב"אלבומים שלי" אשמח לשמוע תגובות

a y a 3 2

New member
העניין הוא.. אם זה נראה חובבני

או שנדרשות עוד מספר שנות לימוד ב"אבני"

magenta73

New member
זה כבר שאלה

של טעם אישי, את לא חושבת? חוץ מזה... בואי נגיד שואן-גוך מעולם לא למד באבני, או בכל "מוסד אמנות" אחר...

a y a 3 2

New member
השאלה היתה יותר בנושא טכני..

חדי עין מבחינים במריחות המכחול, הבדל בין אור וצל, והפיכת מודל לראליסטי באופן מסויים כך שתתפסי אותו, גם אם הוא לא מדוייק בהגדרה. בנוסף מי שלא למד הכל, תמיד חש ש"חסר לו משהו", ולא יכול לבצע הכל.. או שזו רק אני. אני חושבת שואן גוך כן למד במוסד אומנות כלשהו.. הספר שלו לא מונח לפני כרגע. פעם היו מקפידים על טכניקות עוד יותר. וברור שכדאי שאנשים יגידו "ואהו" על התמונה, העניין הוא אם היא נראית מספיק מקצועית על מנת שגלריה תרכוש אותה, ואם יש לה "שוק". כן, אני תמיד חושבת באופן כלכלי

magenta73

New member
אי אפשר לראות טכניקת ציור

ככה, צריך לראות את זה במציאות. ואני חושבת שכל אוצר אמנות אוהב משהו אחר, לא?... וואן גוך לא ממש למד, הוא הלך לאיזה משהו, שהיה ה"אב הרוחני" של כל הציירים דאז. אני חושבת שקראו לו דוקטור משהו, שם הוא לימד אותו קצת על צבעים וכו', אבל בגדול, הוא לא למד. הוא בכלל היה כומר ואז התחיל לצייר בגיר, בכפר הכורים שהיה בו... והאמת, טוב שכך. אחרת הוא היה מתקבע. הוא ראה הרבה אמנות, זה כן. הושפע בהתחלה מרמברנט ואז גילה את אמריקה כשגילה את האימפרסיוניסטים, ואז גם התחבר עם גוגן וכו' וכו'... אבל אף אחד לא לימד אותו לצייר כמו שהוא צייר... זה הוא עשה לבד... מג'נטה - חולה על ואן גוך

a y a 3 2

New member
גמני במקרה חולה על ואן גוך ../images/Emo13.gif

ואימפרסיניזם. הציורים שלו נראים תמיד כאילו הוא צייר אותם תחת השפעת סם הזיות או משהו. ילדותיים, עצבניים, ועם המון תנועה.

shaniza

New member
חשבתי שחזרת לפני כמה ימים...

בטח שאנחנו מקבלים בחזרה!

צאצי

New member
מוזר. תמיד חשבתי שאת פה

אני אומנם לא הרבה זמן פה ולא יוצא לי להגיב (צבא) אבל אני שמחה שחזרת אלינו

למעלה