חזרת אופיר פינס הביתה?

חזרת אופיר פינס הביתה?

היום לפני שנה בדיוק, ב-7 בינואר 2010, הודיע אופיר פינס על התפטרותו מהכנסת ופרישה מהחיים הפוליטיים באומרו: "מפלגת העבודה איבדה את דרכה ואין באפשרותי להמשיך ולהשפיע". עוד אמר, כי הוא חש שאין לו סיעה ואין לו מנהיג. בעקבות התפטרותו ובזכותה, מונתה ד"ר עינת וילף לחברת כנסת במקומו (עברה יחד עם אהוד ברק לעצמאות). בינתיים, במשך השנה הזאת, בעקבות פרישת אהוד ברק וחבריו מעבודה לעצמאות, מפלגת העבודה מצאה את דרכה מחדש, יש לה מנהיגה מוצלחת, ויש רוח חדשה ורעננה. מזכ"ל המפלגה חיליק בר פירסם פנייה לאופיר פינס לחזור הבייתה למפלגת העבודה. בעקבות פנייתו של המזכ"ל ראיתי שמתארגנת קבוצת חברים בפייסבוק התומכת בחזרתו של אופיר פינס. ראיתי שלאחרונה השתתף פינס באירוע בו הכריזה חברת מועצת העיר סימה פרי על מירוץ לראשות עיריית רעננה. "לא הרבה יודעים, אבל אני זה שהביא את סימה לפוליטיקה", אמר פינס לנוכחים. "הצעתי לה להצטרף למפלגת העבודה, אבל שם החליטו לעשות לה קונצים ופספסו אותה. זה לא הפתיע אותי. מפלגת העבודה ידועה כמפלגה שמפספסת אנשים טובים. ההפסד של מפלגת העבודה הוא הרווח של סיעת 'למען התושבים' ושל כל רעננה". מה דעתכם על נסיון להחזיר את אופיר פינס הביתה?

בעז 21

New member
מישהו יודע מה הוא עשה בשנה האחרונה?

שמעתי שהוא מרצה מדי פעם בבינתחומי... בעז.

בעז 21

New member
עשה לביתו

כמובן שאין דבר רע בזה... כרגע יש מספר אנשים שמנסים למשוך אותו חזרה למפלגה...-

אני בעד

פינס אדם טוב, ישר, הגון ובעיקר חברתי. זו אבידה גדולה למפלגת העבודה שאדם כזה נטש אותה. אך אני בהחלט מבין אותו, כי גם אני נטשתי אותה באותו יום שבו המרכז בחר את ברק תאומו הסיאמי של נתניהו לעמוד בראש מפלגת העבודה. וכבר אז אמרתי שזו שגיאה פטאלית שעלולה לרסק את העבודה. לשמחתי ושמחת רבים אחרים, ברק עזב ולקח ביחד איתו את כל חבורת הבוגדנים והאינטרסנטים, ועל כן אני לא רואה שום סיבה למה שפינס לו יחזור ללמפלגת העבודה. זה הבית שלו, והרבה מבוחרי מפלגת העבודה יישמחו אם הוא יחזור הביתה. מה שבטוח אני בכל אופן אשמח אם פינס יצטרף ליחימוביץ' היו"ר החדשה שלנו.

לא צריך לעשות נסיון

עם כל הערכתי לפינס, אם הוא ירצה לחזור הוא מוזמן. אין צורך במשלחות וקריאות.

למעלה