חזרת קלאב פוט

חזרת קלאב פוט

היי לכולם!
כ-5 שנים לא ביקרתי פה, דוד נולד עם קלאב פוט ב-2 הרגליים וטופלנו אצל ד"ר פנסקי ע"י גבסים ונעליים ללא ניתוח. התיקון היה מצוין והמשכנו וממשיכים להגיע לבקורת אצלו. היום באופן בלתי צפוי לחלוטין ד"ר פנסקי ראה שיש קצת חזרה ועכשיו צריך לחזור על טיפול בגבסים (2-5) ופיזיותרפיה. האמת היא שבעלי אמר לי שנראה לו שזה מתחיל לחזור אבל לא חשבנו בכלל על כיוון כזה של גבסים. דוד משחק כדורגל ונוסע הרבה על אופניים ומקווה שנעבור את התקופה הזו בקלות ומהר. אשמח לשמוע אם יש מקרים דומים של חזרה. שיהיה לכולם יום נפלא

פרלמנים

New member
חיבוק חם דבורית, מה שלומכם?

קצת ניתקנו את הקשר, ואני מודה לך שבחרת להתייעץ כאן.
מחזקת את ידיכם, ומאמינה שיהיה טוב.
מה היו הסימנים?
תמשיכי לעדכן,
ג'סיקה

טאניוש

New member
היי

עברנו את התהליך בגיל 5 וחצי, לפני שלוש שנים. כרגע עם נעלי אפוס + ביקורות. היינו בביקורת לפני שבוע, דר'פנסקי היה מאד מרוצה ממצב הרגל.
בהצלחה...

יחיאלוש

New member
נעלי אפוס

הי.
בביקורת האחרונה שאלתי את ד"ר שינדלר לגבי הנעליים האלה.
הוא אמר כי הו מצוינות לדברים אחרים אבל לקלאב פוט ממש לא.
מעניין אותי מי המליץ לך עליהן והאם את מרגישה שזה עושה משהוא לרגל. אם כן, אשמח לפירוט.
תודה, חיה.

טאניוש

New member
הומלץ ע"י דר'פנסקי

עובדתית - הרגל במצב מצויין
. יש שיפור אפילו יחסית למה שהיה אחרי גיבוסים ולפני שהתחלנו עם אפוס. כמובן אני לא יכולה להגיד לך מה היה אילולא אפוס...
המשקולות ששמים בנעלי אפוס בעצם מושכות את הרגל פנימה, ואינסטינקטיבית הילד כל הזמן "נלחם" במשיכה הזו ומסיט את כף הרגל החוצה - מה שמחזק את השריר. זו בעצם פיזיותרפיה.

יחיאלוש

New member
כמה זמן ביום הוא איתם?

לפי מה שראיתי בפרסומים, הן די מכוערות..
מגיע לו צל"ש על כל דקה.
יחיאל שלי כל כך בררן בנעליים, שכרגע אני לא רואה אותו נועל אותן...אולי בבית לתרגול.
סדר גודל של מחיר את יכולה לתת? החזרים?
בהצלחה רבה!

טאניוש

New member
הבן שלי דווקא חושב שהן "מגניבות"

לילדים זה דגם אחר אגב. לא יודעת מה יש בפרסומים.
הוא לא הולך איתם לבית ספר, לא כי הוא לא מסכים (הוא כן מסכים ואפילו רוצה) אלא כי אני חוששת. נועל אחרי בית הספר, כמה שיוצא, לא ממש חישבתי, אבל שעתיים לפחות. תלוי גם מזג האויר - בחורף ירושלמי אי אפשר לצאת איתם החוצה. גם בחום של אוגוסט זה די בלתי אפשרי.
עם החזר של הקופה, עלה לנו משהו כמו 2000 ש"ח נעליים + מספר ביקורות, כבר לא זוכרת כמה, כולל החלפת מידה. זה מה ששילמנו בעצם עד עכשיו, בשנתיים. אני יודעת שהתנאים השתנו שם, כדאי לבדוק.
בהצלחה

למעלה