חזר האינטרנט, חוזרת לפורום

אסתרס

New member
חזר האינטרנט, חוזרת לפורום../images/Emo68.gif

חג שמח ל כ ו ל ם. ניחומים לאסתר אלוני , המקום ינחם אותך. למות אי אפשר להתכונן, והידיעה על מוות קרב לא חוסכת צער. שלמה עדיין בבית רבקה , הפצע יותר טוב , נמצא בתהליכי ריפוי,אבל שלמה איבד את כושר ההליכה, והוא רוב הזמן מנותק, ויושב עם עינים עצומות. אבד את יכולת הביטוי המילולי לגמרי. לפעמים יוצא בהצהרה מדהימה, זה כאילו נפתח צוהר בשמים הקודרים, ומיד נסגר בחזרה. ביום חמישי בערב אם לא תיהיינה תקלות- תגיע סוף סוף המטפלת, אני מקווה שהיא תיהיה בסדר. אתמול חגגנו את ליל הסדר במחלקה עם החולים, והנעמנו להם את הערב. ובשעה 2100 נסענו לחגוג עם המשפחה. ואפשר לסכם שהיה ערב מענין ומיוחד. אז אומר שלום כי עלי לנוח, ואין לכם מושג ירוק עד כמה אני שמחה לשוב לקבוצה. ביי

ענתי44

New member
ברוכה החוזרת אסתר../images/Emo24.gif

עצוב כל כך לקרוא על מצבו של שלמה, וכל כך מזכיר לי את אמא כשאושפזה כמעט חצי שנה בבית חולים לפני כשנה. אני מאמינה שמצבו ישתפר.הטיפול המסור בבית רבקה שיתן לו את הכוח לחזור הביתה ובבית עם האהבה שלכן, והטיפול שלך הוא יתאושש. שמחה שחזרת לפורום ומאחלת לך, אביב בלב.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ברוכה השבה (השווה) אסתר

שמחה לראות אותך שוב בפורום. חשנו מאוד בחסרונך. צר לי מאוד לשמוע על שלמה היקר וכל מה שעובר עליו (ועליך כמובן). אני מקווה שהמצב ישתפר והוא ישוב הביתה במהרה. מקווה שנשארו לך עוד קצת כוחות לשמוע ולעודד ולנחם את חברי הפורום העצוב הזה. מי יתן ונשמע רק בשורות טובות ולא נדע עוד דאגה לשלום יקירינו. חג אביב שמח

ronnyw

New member
כמה טוב לקרוא אותך שוב !!

חשבתי עליך לא אחת, דאגתי קצת, קיוויתי לטוב - והריני שמחה שאת שוב איתנו. אמנם הבשורות לא-מי-יודע-מה, אבל כולנו כאן מכירים את המציאות המיוחדת שלנו. חג שמח לך ולמשפחתך.

שמחה לשמוע ממך

אסתר יקרה , תמיד חשבתי עלייך ואני שמחה שהתחברת שוב לרשת. אני בטוחה ששלמה יודע שאת כל יום לצידו ודואגת לו וזה מה שיגרום לו להתאושש ולחזור הביתה מהר. נאחל לכם שהמטפלת שתגיע תהיה מוצלחת מאד ומתאימה לכם וכך שלמה יוכל להיות איתך בבית ולקבל את הכי טוב שיש. שולחת לכם ברכות לחג שמח ובשורות טובות ונשיקות לך ולשלמה החמוד, מועדים לשמחה , טובה

למעלה