חזר הסיכוי לגשם משמעותי ב 28 לספטמב
ע ערן לוי 001 New member 18/9/02 #4 זו מגמה עיקבית כבר כמה ימים - המשך להזכירך גם את הגשמים הקלים שלפני ראש השנה ראו במודלים שבועיים מראש ו"התרעתי" על כך. הלוואי והמודלים צודקים, שכן אם זה יתגשם (תרתי משמע) אז מוצאי שמחת תורה הולכים להיות ממש רטובים...ממש התגשמות של התפילות באותו יום....
זו מגמה עיקבית כבר כמה ימים - המשך להזכירך גם את הגשמים הקלים שלפני ראש השנה ראו במודלים שבועיים מראש ו"התרעתי" על כך. הלוואי והמודלים צודקים, שכן אם זה יתגשם (תרתי משמע) אז מוצאי שמחת תורה הולכים להיות ממש רטובים...ממש התגשמות של התפילות באותו יום....
ק קרס. New member 18/9/02 #5 מי כמוך יודע עד כמה אני מת שזה אכן יתרחש. בלילה שוב חלמתי על סופה אדירה ששוטפת את הארץ, עם טורנדו כמובן
מי כמוך יודע עד כמה אני מת שזה אכן יתרחש. בלילה שוב חלמתי על סופה אדירה ששוטפת את הארץ, עם טורנדו כמובן
א אסף4יי New member 18/9/02 #6 מעניין, גם אני חלמתי חלום דומה וכשהתעוררתי באמצע החלום ראיתי שהבן שלי החליט לקום, לפתוח את בקבוק המים שלו ולשפוך לאבא על הראש - ואז לבקש "מים חדשים" כהגדרתו.
מעניין, גם אני חלמתי חלום דומה וכשהתעוררתי באמצע החלום ראיתי שהבן שלי החליט לקום, לפתוח את בקבוק המים שלו ולשפוך לאבא על הראש - ואז לבקש "מים חדשים" כהגדרתו.