חזתי מזכרון יעקב. סיכום.

תמיצקה

New member
חזתי מזכרון יעקב. סיכום.

הלכנו לארומה. ממש לא התלהבנו. השירות היה מצויין (הגיוני... היינו לבד במסעדה. יום ד' בערב), האוכל... נחמד, אבל לא ראוי למחירים ולשם. בדיעבד- לא הייתי משלמת 400 שקל _לזוג שאוכל די צנוע) על הארוחה הזאת. למחרת, ארוחת צהריים בעוספייה "המסעדה של אמא"- אוכל דרוזי נהדר, אנשים נחמדים. זול. ממליצה. תמי.

liti

New member
אין חדש תחת ה- ../images/Emo42.gif

וזה כל הזמן מבאס אותי מחדש.זכרון מקום מקסים אבל המסעדות שם מאכזבות למדי וממש לא משתלמות (יותר זול, טעים ומוצלח לאכול בת"א/הרצליה פיתוח!). חבל שלא עשית חיפוש מתקדם פה בפורום על מסעדת ארומה לפני שהגעת- היית מגלה דברים מעניינים... (ותיקי הפורום בטח זוכרים). טוב, לפחות פיציתם את עצמכם למחרת. נשמח לשמוע פרטים נוספים על המסעדה בעוספייה- מה אכלתם שהיה כל כך נהדר? ועוד...

missGS

New member
רגע רגע רגע......

כאשר היא ביקשה המלצות, כתבתי בדיוק את חוות דעתי על מסעדת ארומה ( בנונית למדי, זוכרים??? ), מצער לשמוע שמכל מה שהמלצתי היא בחרה ללכת דווקא לשם.וזה ממש לא נכון יש מסעדות מצוינות בזכרון!!!

missGS

New member
ולמי שלא זוכר- קבלו שוב .

אז ככה לפני די הרבה זמן אכלתי בארומה כך שאנני יכולה לתאר את המנות וממה נהנתי יותר או פחות. ממה שזכור לי ארומה השאירה אצלי טעם של בינוניות ומאז לא חזרתי. מה שכן, בתור אחת שהמטבח הצרפתי הוא המטבח האהוב עליה, אוכל להמליץ לך בחום על שתי מסעדות הנמצאות בדרך היין בזכרון ( שכנות של ארומה ) האחת - "הנשיקה" של השף רונן רביב, שילוב הטעמים במנות מאוד מיוחד, לטעמי היא מסעדה מצוינת !. יש לציין שהמקום לא בנוי לאכלס מספר רב של סועדים דבר היוצר גם אוירה אינטימית, ממש הרגשה שנמצאים בסלון ביתו של השף. והשניה - "פיצ´וטו",( למרות הביקורת הלא נילהבת בגומיו ) אני מאוד נהנתי במסעדה זו. המנות פחות מיוחדות מתפריט "הנשיקה" אך בהחלט מוצלחות ולדעתי כדאי. מצטערת שלגבי עלויות הארוחות אנני יכולה לעזור .( עד שהתחלתי לכתוב בפורום זה כלל לא עניין אותי נושא העלויות ). מקווה שעזרתי. תהנו

liti

New member
שוב, עניין של טעם,

אני לפיצ'וטו לא מתקרבת לאחר חוויה בלתי נעימה בעליל שעברתי שם ואף רשמתי כאן בעבר. כנראה צריך להגיע ביום בו לשף, לטבחים ולמלצרים יש מצב רוח טוב כדי להינות. לפחות נתנחם בזה שמישהו מאיתנו נהנה, וזה כבר משהו...

תמיצקה

New member
ארומה ועוד

ובכן... כששאלתי אז היתה התשובה הזו ועוד אחת שדווקא ממליצה על ארומה. מאחר שזכרתי איזו המלצה עלומת שם של חברים (לא זוכרת מי) הלכנו על זה, והתאכזבנו... אכן חבל שהקשבתי להמלצה, אבל הרי אני לא מכירה את שניכם (הממליץ והמתנגד) והדעות היו סותרות לחלוטין... התכוונתי ללכת למחרת לפיצ'וטו, אבל האכזבה הראשונה מארומה השאירה אותנו נטולי חשק וממון לעוד ארוחה כזו- אז הלכנו לעוספייה. והמסעדה פשוט מגישה אוכל דרוזי. לא משהו חדשני, פשוט טעים. אכלנו עלי גפן, מאכל מקומי שאינני זוכרת את שמו (אורז עם כבש), קובה, שישליק... ויש לציין לשבח את הלימונדה... בקיצור, פשוט ושווה. ובכלל נראה לי שרוב המסעדות בעוספייה שוות בדיקה. אוכל טעים, מחיר זול, הצלחה שלא עולה לאף אחד לראש... בתאבון! תמי.

למעלה