חז"ל אמרו דרך ארץ קדמה לתורה.

levincor

New member
חז"ל אמרו דרך ארץ קדמה לתורה.

מכל המתחולל בפורום בימים אלה זה הדבר שעולה לי בראש ומסביר בדיוק את הנעשה. עם מינויו של אפשרות חילופית למהל הפורום התחילה מערכת שלמה של דה לגיטימציה על עובדה בסיסית זאת ( המינוי של אפשרות חילופית )וכל מטרתה היתה לפגוע בו ולערער את סמכותו כמנהל. מאחורי המערכה הזאת, עומדים גורמים שונים שנזהרים מלהתגלות ולחשוף את עצמם. בפורום הופיעו לפתע מספר משתתפים חדשים שכל מעינם היה וגם היום לגרום למתיחות ומריבות .הופעתם ומטרתם היו ברורים כיון שתאריך רישומם לתפוז השיק את התאריכים מסוף תקופת המאמין ותחילת תקופת אפשרות חילופית. התגובות של אותם גולשים ,הפכו ליותר ויותר אגרסיביות ונפרצו גבולות הנימוס ע"י משתתפים. לאפשרות חילופית לא היתה ברירה אלא לחסום אותם כדי לתת לפורום להתנהל בצורה תקינה. בחלק קטן מהמקרים נפגעו אנשים שכן רצו להשתתף בפורום ועל כך יש להצטער ולקוות שהם יחזרו.ברור היה שאם רצונם של מחרחרי המריבות היה באמת לנהל ויכוח על דיונים בפורום או לחוות דעה אחרת בצורה מתורבתת,לא היתה כל בעיה לעשות זאת. אלא שהם בחרו להתעמת ולגרום ביודעין לחסימתם. הגישה היתה לערער על סמכותו ורמתו של מנהל הפורום תוך פגיעות אישיות כדי להוציאו מכליו. דבר כזה לא היה בפורום במשך כל 5 השנים האחרונות, גם כאשר היו כאן חילוקי דעות. זה כמובן רק חזק את הרושם שכל המתרחש בפורום קורה בכוונה ומתוך מטרה לפגוע בפורום ובמנהלו.הכל כמובן תוך ערעור מערכת הפורומים בתפוז וניצול האנונימיות לתלונות ללא בסיס והשמצות מנהל הפורום . הגיעו הדברים לידי כך שאותם משתתפים האשימו אותו בניצול קשרים אישיים..עם נשים בהנהלת הפורומים כדי לקדם את עצמו ולחסום אותם. הכל כמובן תוך התעלמות מדרכם הבוטה והגסה כנגדו, בחלק מהמיקרים לא התבישו אותם גולשים (שהיום מופיעים כצתדקנים גדולים..) לתאר תיאורים גסים בסלנג ביבים את מנהל הפורום בקשריו עם נשים. משנחסמו אותם גולשים...שפעלו כטרולים בפורום , הם מצאו את מקומם בקומונה של אריק. דבר זה לכשעצמו הוכיח מיד שאין כל בסיס בטענותים על רמת הפורום. הגישה שלהם היתה לחזור לפורום מקצועי מדעי, תוך הכוונה והודעה מי לדעתם הינם הגורמים המוסמכים היחידים בשטח. דבר זה לא מנע מהם כמובן להצטרף לקומונה ששמה הינו חיזרים ותעלומות..... תעלומות ודברים מוזרים שאין בינם לבין חקר העבמים כל קשר. אם בפורום היתה זליגה לכיוונים נוספים ..הם ידעו להתרעם וליללל לכל עבר על כך וכמה שאסור לעסוק בכך. אבל בקומונה זה היה בסדר, כי היה צריך לנצל את אריק ולקבל מקום לשהות בו ! אריק כמובן שקבל אותם בשמחה מתוך מחשבה שכך אולי הקומונה תתרחב או מתוך מחשבה שסוף סוף מישהו גילה אותו... ונתן דרור ללשונו כמה היה רוצה להחליף את אפשרות חילופית בפורום. כל הטרולים שהצטרפו "לוקלוקו" אותו מכל הכיוונים כדי ליצור אוירה טובה בינם לבינו עד שבאחת הפעמים ,,הוא לא התאפק וספר משל/סיפור מהמם!!!! על הפרה שצריך להורגה כדי שהאכר יעסוק ויתפתח במשהו אחר! תוך השואה למצבו מול אפשרות חילופית.פורום התעלומות של אריק הפך להיות פורום ריכולים זולים שכל דיון שני שם דן באפשרות חילופית ו,מעשיו כוונותיו, דעותיו ומה לא. הכל תוך לגלוג עליו ועל שאר משתתפי הפורום. בקיצור כמו שאמרה "פייר סניק" מתקפות נוסח התפוז המכני. באותו הזמן שבקומונת אריק משמיצים ומלכלכים על פורום ההעבמים ללא הפסק, המשיכו אותה חבורה לפנות ולהתלונן בפני הנהלת הפורומים על אפשרות חילופית ותפקודו. כלומר מצד אחד פגעו בתפוז ובמנהלים מטעמו ביודעין ומצד שני זעקו את זעקת הקוזאק הנגזל...ודרשו "צדק" עבורם בתור כאלה שנפגעו ללא סיבה. הנהלת הפורומים כנראה בדקה את הענין ..אלא שכתוצאה מכך קרו כמה דברים. וכאן צריך לשים את הדברים על השולחן ולא לנסות ולטשטש כמו שאותם טרולים מנסים עכשיו. התוצאה של אותה בדיקה לדברים שנאמרו ונכתבו בקומונה של אריק היתה שהנהלת הפורומים הכריחה את אריק לעצור מיד! את כל ההשתוללות כנגד חילופית ופורום העבמים. יותר מכך בדבריו לקומונה אריק נתן להבין שהקומונה עלולה להנזק אם ימשיכו בסגנון הזה. אני לא יודע מה נאמר לו אבל התגובה מבהירה מה הנהלת הפורומים חושבת על כל משתתפי הקומונה ועל דבריהם.אריק שמינה ו"קדם" את כל שותפיו החדשים ל"משרת" מנהל קומונה.... ביטל בהינף יד את תפקידם, הורידם ממעמדם הרם למעמד משתתף פשוט. דבר זה גרר כמובן תגובות מצד הטרוליאדה וכולם ללא הבדל "התרעמו" ופתחו ביללות זעם על אריק (יקירם עד לפני רגע..) . מה שאריק כמובן לא הבין שכל אותם משתתפים חדשים בקומונה לא הגיעו אליו מאהבת מרדכי אלא משנאת המן. בתוך מספר ימים כולם הפנו לו עורף..נעלמו מהקומונה שלו וכל תקוותיו לתמיכה ועידוד נכזבו. אין לו את מי להאשים אלא את עצמו. בזמנו הוא פנה אלי להצטרף לקומונה. כתבתי לו שאני מאחל לו בהצלחה אבל איני יכול להצטרף. פרטתי לו את הסיבה ...וזה כמובן נשאר בינינו. מה שקרה אצלו בקומונה מחזק את דברי אליו ומוכיח שצדקתי. לפני מספר שבועות שלח לי אפשרות חילופית הודעה וציין כי הוא חושב אולי לסיים את תפקידו כמנהל הפורום. אני לא שאלתי אותו לסיבות ,אלא אחלתי לו הצלחה בכל מה שיעשה. כנראה שההחלטה בשלה סופית והוא אכן סיים את תפקידו בהודעה להנהלת הפורומים. מה שקורה מאז הודעת מנהלת הפורומים זה לא יאומן. כל העכברים יוצאים מהחורים שלהם. זה מזכיר את "משל יותם" בתנך בספר שופטים שאומר כך... " הלוך הלכו העצים למשוח לעצמם מלך"...חחחחחחחחחחחח ולמי שבאמת מתענין שיקרא ויבין מה כוונתי. כי העצים בוחרים את העץ/שיח הכי לא מתאים כמובן שזה שיח האטד להיות מלכם. אין לו ריח אין לו טעם אין לו צל אין לו שורשים הכל הוא לוקח מאחרים ולבסוף מתיבש וגורם לשריפת היער.. וכאן אנו רואים את הריצה של חבורת הטרולים להמליך לעצמם מלך.... הכל כמובן תוך זלזול ופגיעה ללא בושה במנהל הפורש ובכל המשתתפים, האדומים והרגילים. גם לי היו הרהורים לגבי הרחבת הנושאים בפורום לכיוונים שונים. בכל מקרה לדעתי למנהל פורום יש את הזכות לתת מרווח לרעיונות שעולים כאן לפי הבנתו ולפי התפתחות הדיונים. מי שזה לא מוצא חן בעיניו ,יאלץ לקבל זאת כי ככה זה בתפוז ולמנהלי הפורום יש את המרווח שלהם. אפשרות בחר לתת לדברים להתגלגל ברדיוסים גדולים יותר מהמרכז ,זאת זכותו וחבל למוחת על כך. בראיה על התקופה האחרונה כאשר אני רואה את המתימרים לבעלות על נושא העבמים וההבנה בתחום, אני נזכר במאמר חז"ל:" דרך ארץ קדמה לתורה" ולכל מי שחושב כי הפורום יוכל להמשיך עם כאלה אנשים, חסרי גבולות, אגרסיביים וגסים (ואולי בבדיקה יתברר בכלל שמדובר באיש אחד או שנים עם מספר כינויים ולא יותר..),כדאי שיתפקח, אם אין להם דרך ארץ בטח אין לתת להם לעסוק ב"תורה" או בענין העבמים.ואולי כל מטרתם בעצם היא לחסל את הפורום????????????????????????????????? פורום שיתנהל על פי דרכם ודרישתם סופו להתפרק . הנהלת תפוז צריכה לבדוק טוב טוב כיצד אנשים שפעלו נגד הניהול התקין בפורומים , מנסים להשתלט עליהם.

מי בכלל מתכוון לקרוא את המגילה שלך קשקשני ???

אתה מתימר בכלל להבין בעבמים קשקשן ?????????????? אתה בכל מקום שכתבת,פלטת רק שטויות בלי סוף.אתה והאדומים האחרים הרסתם לגמרי את המקום הזה במיוחד כשקישקשתם על העבם מירושלים שהיה זיוף ועל הבלונים מניו יורק שהיו בלונים ואתם זיבלתם את המוח על עבמים. אל תצחיק אותי. אני לא יכתוב מגילה כמו שכתבת רק אני מקווה שיש לך מספיק הגינות להוריד את הצבע האדום ממך עוד לפני שיעשה את זה המנהל החדש.

levincor

New member
לטרולי הכובעני

תלמד קודם לכתוב. תלמד עברית רק אצלך יש כזה דבר "אני לא יכתוב" אומרים וכותבים "אכתב". אבל אין מה לעשות זה מה שיוצא כאשר לומדים 12 שנים כיתה א. והגינות... זה הדבר האחרון בעולם שטיפוס כמוך יכול בכלל לדבר.

tllebr

New member
פשוט לא היה אפשר לכתוב אז זה יותר טוב

שווה כול רגע של קריאה. גם אני לא יתפלא אם אותם משתמשים שכול הודעה שניה שלהם משמיצים את המנהל הקודם, הם בעצם כולם אותו אדם... הרי כמה כבר אנשים גסי רוח יכולים יהיות בנושא אחד קטן של חקר העבמים ? קשה לי להאמין שכול כך הרבה, ואם כן אז מצב האנושות הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי.. השאלה מה עושים מכאן והלאה ? נותנים להם להשתלט על הפורום ולהפוך אותו לדיקטטורית עבמים שמנוהלת על ידי אנשים גסי רוח וכוחניים ? או שמתנגדים לכך ? הכי קל מבחינת המשתמשים הנחמדים והמתורבתים לא לקחת חלק בעניין, הרי מדובר באנשים שבאופי שלהם מנסים להמנע ממריבות וויכוחים שטותיים... אבל אני חושב שזו חובה על כול פעילי הפורום לא להשאר אפתיים.. הכי אידיאלי זה שמישהו מהחברה הטובים והוותיקים יציע את עצמו כמנהל הפורום... ואז אני בטוח שיהיה פה מספיק אנשים שאם אין להם כוח להתווכח אז לפחות ירשמו בעד מי הם לעמדת מנהל הפורום... השאלה אם יש כאן מישהו כזה ?

חמודי TLLEBR אתה הרי טרול קלאסי

ברור לי שאתה מתחזה שמגיע ישר מהפורום של ריפוי עם יישויות אור שזה אחלה מקום של נוכלות והזיות ושטויות וכל מיני טיפשים שמשלמים כסף לאנשים שאומרים שיש אצלם מירפאות של חוצונים. את הכרטיס שלך פתחת רק החודש ולכן אני חושד שיש לך כינוי אחד שבו כתבת פה בעבר ותרמת להרס המקום הזה. אין לי בעיה שתמשיך לכתוב בפורום של ריפוי יענו וכל החארטה הזה אבל פה אתה תכתוב רק על עבמ"ים ואם לא,אני מקווה שהמנהל החדש ידע לעשות סוף לכל הנסיונות של המרחפים בע"מ להשתלט על המקום הזה ולהפוך אותו לאתר של קידום עסקים למרפאים,קוסמים ונוכלים.

tllebr

New member
עד לפה חביבי...

לרמה הזאת אני כבר לא ירד. כתבתי את מה שהייתי צריך לרשום, מפה והלאה זה רק יכול להתדרדר.

הנהלת תפוז פעלה לשם שינוי היטב

כמות התלונות שהצטברה נגד "אפשרות חלופית" הגיעה למספרים אסטרונומיים באופן יחסי, מספר הגולשים שחסם היה מעבר לכל פרופורציה וכמובן ללא כל הצדקה, הוא הוזהר מספר פעמים ע"י הנהלת הפורומים ולא שעה לאזהרות, המשיך בשלו, ועל כן הוא כבר לא מנהל פורום זה. מעבר לכך, יש לו "עבר עשיר" ומסתבר שגם כחבר בעמותה פעל בניגוד לתקנון, דבר שהביא להדחתו. העובדות מדברות בעד עצמן ולכן הטיעונים שלך להגנתו של הנ"ל , משוללי כל תוקף לדאבוני.

עובדה שהעיפו אותו

אמנם לקח הרבה יותר מדי זמן, אבל בסופו של דבר זה קרה - מה שמוכיח ששום ריקבון לא יכול להימשך לנצח.

למעלה