חחזרה להתנדבות פעילה

לני101

New member
חחזרה להתנדבות פעילה

הי, אולי תדעו לעזור לי. התנדבתי עד לפני בערך שבע שמונה שנים. הייתיי מהמורעלים - נטן מדריכה וכולי. אני רוצה לחזור להתנדב. אין לי בעיה לעבור מבחן תאורטי (המערכים של הקורס יושבים לי בראש יותר מכל דבר אחר שלמדתי בחיים שלי :) ) השאלה איך צוברים שוב ניסיון מקצועי. מברור שעשעיתי ברגע שאני משלמת ועוברת מכתב בכתב אני יכולה לעלות לנסיעות וזה נשמע לי לא כל כך אחראי (בכל זאת אני כבר לא לגמרי זוכרת איך מרגישות צלעות שנשברות בזמן החיאה)

EagleEye

New member
אהלן

קודם כל, כל הכבוד על היוזמה לחזור להתנדב. ולעצה - אני בטוח שתוכלי לבקש במשמרות הראשונות שתעשי חונך, שיעזור לך לחזור לשגרה.. בהצלחה!

לצער כולנו

מעבר לעובדה שהשתנו כל כך הרבה דברים הן מערכתית והן רפואית, עליך לעבור קורס מחדש, תעודת המתנדב שלך לא תקפה אי אלו שנים ועל כן לא תוכלי לחזור להתנדב ללא קורס מתנדבים בתוקף.

לני101

New member
תודה על התגובות - האם את בטוחה לגבי

הקורס? שאלתי בשתי תחנות וקיבלתי את הרושם שהדבר היחיד שחשוב הוא תשלום הביטוח. ובאחת מהן דיברו גם על מבחן בכתב. דרך אגב, אם הזכרת התפתחות, זנ אומר שאילן ישועה זה כבר לא התנך של מדא?

כבר מזמן לא

הספר של אילן מעולה לכל הנושא של אנטומיה ופזיולוגיה אבל בנושא טיפול הוא כבר מאוד מיושן. אני לא זוכרת בדיוק את התקנון, אני בטוחה שמלומדים ממני ידעו טוב מכך, אבל עד כמה שזכור לי ניתן לעבור רענון ולהמשיך להתנדב רק במידה ולא עברה שנה מאז תשלום הביטוח (או שזה שלוש שנים מרגע פגות תוקף התעודה, אני לא בטוחה)

EagleEye

New member
אני חושב שזה יותר לכיוון השלוש שנים

אם אני זוכר נכון

יש רצוי ויש מצוי...

עקרונית אם עברו שבע-שמונה שנים אין מנוס מלעבור קורס מחדש. אלו הנהלים וזה גם מאוד הגיוני. אבל אלו רק הנהלים.... למעשה- בהרבה תחנות ישמחו לתת לך להתנדב מיד לאחר תשלום הביטוח. זה אולי לא בסדר ולא כ"כ טוב אבל אם את בטוחה שאת יודעת את החומר ותבקשי חונך ואולי גם רענון באחד המדריכים זה לא כ"כ נורא. תנסי.... אולי יתנו לך להתנדב....

למעלה