חחזרתי

very dark girl

New member
חחזרתי../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo18.gif

שלווווום! אני בבית! חזרתי מטיול של כמעט 3 שבועות וכמובן אחד הדברים הראשונים שעשיתי היה להודיע לכל מערכת הפורומים של תפוז שאני פה! אז מה עשיתים כשלא הייתי? קרה משהו מעניין? אני רוצה להמליץ לכל מי שמגיע בזמן הקרוב לנוי יורק על חנות קטנה ומטריפה במנהטן שעוסקת במשחקי מלחמה שולחיים.. מה זה משחקי מלחמה שולחניים? משחקיי מלחמה שולחניים הוא ענף מתקדם ומודרני בקרב חובבי משחקי תפקידים.. מדובר בשולחן משחק עם לוח תלת מימדי שבנוי בנופים שונים בהתאם לשחקנים. השחקנים מתחלקים ל2 קבוצות וכל קבוצה היא בעצם צבא. לכל שחקן יש כמה בובות של חיילים והוא מנהל אותן על גבי לוח המשחק בהתאם לחוקים. נשמע מסובך? ממש לא!זאת אני שפשוט לא יודעת להסביר,
אז אם אתם באזור קפצו ל- רחוב Austin71-59. בימי שישי שבת וראשון יש פעילות למתחילים בערב, בימי שני ושלישי יש משחקי מלחמה עם דמויות מWarhammer ובימי חמישי בערב יש משחקים עם חיילים משר הטבעות... ניתן להשתתף במשחק בחינם אבל אם תרצו אפשר לקנות משחק בסיסי שלי דמויות מיוחדות (כגון מכשפים לוחמות וכ'ו) רורק עם אבירים ב20$ ואספנים יכולים לקנות דמויות מיחודות שכל אחת מהן עולה 10$. מומלץ!

למעלה