חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תשמעו את הסיפור הזה!!! זה מהאתר המדהים הזה (something about alex) של איזה אחת מהלופט אז ככה שרובכם בטח מכירים את הסיפור אבל בכל זאת תגידו מה אתם חושבים... אני לא בטוחה שהבנתי נכון (צירפתי את הגרסה באנגלית...) אבל איזה ילדה אחת רצתה לצלם את אלכס והוא הסכים אבל אמר שהוא מרגיש כמו בכלא... אז מנהלת האתר (זאת שבתמונה) עמדה כמה צעדים ממנו ואמרה שהוא יכול להיות זונת כלא... (?!) והוא שמע אותה!!!!! אז הוא הסתובב ושלא אותה "מה???!!!" והיא אמרה לו שוב... בסוף כשהם הצטלמו היא אמרה לו "אלכס, התכוונתי לזה בצורה הכי נחמדה שיש!!" והוא אמר "בטח..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פשוט הרג אותי מצחוק!!!!! אבל אני במקומה הייתי קוברת את עצמי מרוב בושה!!!!!!! מה אתם הייתם עושים???? מה שהיא כתבה באתר: Ok, funny story with this. Notice the bars? Some girl asked Alex if she could take a pic of him by himself and he said yes, but that he felt like he was in jail. I was standing a few feet away with a friend and said to her, "Yeah, he can be a prison bitch" and HE HEARD ME. So he looks at me and goes, "What?" and poor me is like "Uuuuuuum, you're a prison bitch!" And he gives me a look that just screamed "oooooooooooooooook". So later, he was taking a pic with someone else (me, still waiting) and she says something about the prison bitch to him, and he looks at ME as if to say "gee, thanks for starting that" so I say, "Alex, I meant that in the nicest possible way" (hee hee) and he goes "Suuuuuuuuuuuuuuure." So that's the story. This was in Louisville, by the way.

crazy4tc

New member
כרגיל...

שכחתי את התמונההההההההה!!!!!!!!!!! *דופקת את הראש בקיר*

crazy4tc

New member
אוווווווווווווווווווווף!!!!!!!!!!!!

למה אתם אף פעם לא מגיבים להודעות שלי?! הסיפור הזה לא הצחיק אותכם? אפילו לא קצת??????????????? אז תשקרו ותגידו שכן!!!!!!!!! טוב סורי על ההתחרפנות... אבל אני ממש עצבנית כרגע...

ט ל i i ש

New member
לאהה....../images/Emo166.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה