חחחחחחחחחחחחחחחח בית משפט השלום הורה לשחרר את האברך

מהמעצר .חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האברך כתב ריבונו של עולם תהרוג א גלי בהרב מיארה ואת תומכיה.
הטיעון של בית משפט השלום לשיחרור צודק המשיב בטענתו לאכיפה בררנית. לצערנו לאחרונה עדים אנו למקרים דומים ביחס לאישי ציבור דונים אך נגדם לא נפתחו תיקי חקירה. בחינת חומר הראיות אינה מעלה חשד סביר לביצוע עברה פלילית.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מהמעצר .חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האברך כתב ריבונו של עולם תהרוג א גלי בהרב מיארה ואת תומכיה.
הטיעון של בית משפט השלום לשיחרור צודק המשיב בטענתו לאכיפה בררנית. לצערנו לאחרונה עדים אנו למקרים דומים ביחס לאישי ציבור דונים אך נגדם לא נפתחו תיקי חקירה. בחינת חומר הראיות אינה מעלה חשד סביר לביצוע עברה פלילית.
האברך הבא יבנה בובה וילביש עליה מדי אס אס. בזה זה ימשיך.

Harrington

Well-known member
מנהל
יעני כמו שהשב"כ עשה בזמנו בתקופת רבין אתה מתכוון? אני בספק אם הרבה אברכים בישראל יידעו ללמוד ממנהגי שירות הבטחון הכללי. הם לא עד כדי כך מתעניינים במעשי הארגון.

יעני כמו שהשב"כ עשה בזמנו בתקופת רבין אתה מתכוון? אני בספק אם הרבה אברכים בישראל יידעו ללמוד ממנהגי שירות הבטחון הכללי. הם לא עד כדי כך מתעניינים במעשי הארגון.
השופט ביושב במשפט יאמר המשיב טוען לאכיפה בררנית שהרי אין חוק אחד לשב"כ וחוק אחר לאזרח. ומכאן מוצא אני את הנאשם זכאי משום שהצדק חייה להיעשות ולא רק להיראות למראית עין.

Harrington

Well-known member
מנהל
השופט ביושב במשפט יאמר המשיב טוען לאכיפה בררנית שהרי אין חוק אחד לשב"כ וחוק אחר לאזרח. ומכאן מוצא אני את הנאשם זכאי משום שהצדק חייה להיעשות ולא רק להיראות למראית עין.
האיש אדם לא נמצא זכאי על-ידי בית משפט וכלל עוד לא הוגש נגדו כתב אישום, כאשר גם ממש לא בטוח שזה בכלל יקרה בעתיד. דברי השופט והחלטתו נגעו רק לשאלת הארכת המעצר ו/או שחרורו ממעצר.

כאמור, יש לקוות ששאר שופטי ישראל יפעלו גם הם לפי הצדק הפשוט הזה ויפסיקו לחתום על אוטומט על דרישות המערכת. כרגע זה נראה כמו יחיד סגולה, אבל הזמן ילמד.

בבית המשפט השופט יאמר צודק המשיב בטענתו לאכיפה בררנית .
לצערנו לאחרונה עדים אנו למקרים דומים ביחס לאישי ציבור שונים (מתכוון לתמונה של נתניהו עם חבל תליה) אך נגדם לא נפתחו תיקי חקירה. בחינת חומר הראיות אינה מעלה חשד סביר לביצוע עברה פלילית.
ועל זה נאמר החרב שאתם מחזיקין היא חרב פיפיות.

Harrington

Well-known member
מנהל
בבית המשפט השופט יאמר צודק המשיב בטענתו לאכיפה בררנית .
לצערנו לאחרונה עדים אנו למקרים דומים ביחס לאישי ציבור שונים (מתכוון לתמונה של נתניהו עם חבל תליה) אך נגדם לא נפתחו תיקי חקירה. בחינת חומר הראיות אינה מעלה חשד סביר לביצוע עברה פלילית.
ועל זה נאמר החרב שאתם מחזיקין היא חרב פיפיות.
האכיפה הבררנית היא אחת הרעות החולות של מדינת ישראל בתקופה זו. אולם אין מי שיטפל בה, מאחר ואלו שמופקדים על טיפול כזה הם גם אלה שעורכים את האכיפה הבררנית הזאת לכתחילה.

כל שנותר לקוות הוא שבתי המשפט, כמו במקרה הזה הערב, יפסיקו להיות חותמות גומי לדרישות המערכת ויעברו לmode אחר ונכון יותר לאור קיומה הנרחב של תופעה פסולה זו.

למעלה