חחחחחחחחחחחחחח איזו פאדיחה

חחחחחחחחחחחחחח איזו פאדיחה ../images/Emo6.gif

שומעים את המנחה ועוד מישהי מדברות, אז ההיא אומרת למנחה: "אסור היה לדעת שהוא עובד פה" "אההה ידעו ?" "כן הוא אמר שהוא עובד פה" ואז היא אומרת לה: "וואי את לא יודעת איזה בלאגן יהיה עכשיו בצ'אט" לא לימדו אותה לכבות את המיקרופון ?

hagaiad

New member
חחחחחחחחח לא רק

גם אסור היה לדעת שהוא לא מתפוז

shirishp

New member
לא הבנתי

ההוא שזכה מפ"ת (הדמיטרי משהו) הוא עובד של תפוז או בקניון?

hiski

New member
איפהה?

אבל איפה זה היה? לא הצלחתי להיכנס בכלל! ואיפה זה היה? כאילו איפה מצאו.

נגמר

אם כותבים שמישהו מצא את הכסף, לא נראלך ש-2 דקות אחריי שהוא מצא את הכסף, ייגמר השידור ? מוצאים את הכסף יחסית מהר, אז מקסימום 10 דק' מאז שהשידור מתחיל, הוא כבר נגמר.. לא בגלל הרמזים, אלא בגלל המקום שמחביאים אותו בו... נגיד אתמול שהחביאו מתחת לגלגל של מכונית... ממש לא בעיה למצוא את זה... שיחביאו במסתורים קשים יותר, זה לא קשור לרמזים...

hiski

New member
נכוןןן

כןן.. אבל הייתי בשלוש!! פה!! ולא הצלחתי להיכנס!! ידעתי שזה בפ"ת וגם ככה לא התכוונתי ללכת לחפש.. רק לראות ת'שידורר.. אבל גם את זה לא הצלחתי!

צריך ללחוץ "לחשיפת המיקום"

או משו כזה, ואז יש דף שכתוב "לצפייה בשידור" או משו כזה... אבל צריך להפוך את תפוז לדף הבית (ואז תחזיר בחזרה לדף הבית הקודם מקסימום)

hiski

New member
כן, אני יודע..

כן, אני יודע.. נכנסתי אתמול.. אבל היום פשוט לא יכלתי.. זה ממש מוזר.. כנראה סתם הייתה לי בעיה.. אבל תודה בכל זאת..

קובי221

New member
../images/Emo45.gif

תפוז כאלו מפגרים, זה מה שקורה ששוכרים דוגמניות
.

../images/Emo6.gif

אני כזה יושבת, מגבירה ת'ווליום ומקשיבה, ואומרת לעצמי "תכבי ת'מיקרופון יא מעבולה !!!" ומתפקעת מצחוק
גאד זה היה מצחיק...

kren2

New member
חחחח עובד הקראטינג זכה חח!

בס"ד חחחחחחח רק חבל שבמקום שגולשי תפוז יהנו מהכסף עובדי הקראטינג שבכלל לא קשורים למשחק זוכים בו !!!!!!!! חבל חבל לא נורא הוא כבר מצא את המעטפה והוא בכלל לא גולש תפוז ונירא לי שאפילו הוא גם לא מכיר את האתר רק עובד שם בקראטינג ץ

למעלה