שלחתי תגובה למטה, תמשיכו משם P:
K kizi is the justice New member 22/8/06 #50 שלא יסריטו! בסוף יהיה לכם סרט וכדיי לצפות בסרט תצטרכו לעבור הקרנות
K kizi is the justice New member 22/8/06 #53 סרטן לא סרט לאאאאאאאא כל הפאנץ' נהרס- והוא גם ככה היה חרא
K kizi is the justice New member 22/8/06 #47 כמה עולה כרטיס לצפייה? תעשי את זה בלוגTV בתפוז תרוויחי טיסה לאיזה חור
A aLiNa oO New member 22/8/06 #49 יווווו איזה רעיון אדיר ! תודה, אני אזכור אותך ברשימת הד"שים בעוד כמה חודשים אויש, שכחתי, מפוצצים אותנו היום.. .טוב, היה נחמד להכיר אותך
יווווו איזה רעיון אדיר ! תודה, אני אזכור אותך ברשימת הד"שים בעוד כמה חודשים אויש, שכחתי, מפוצצים אותנו היום.. .טוב, היה נחמד להכיר אותך
A aLiNa oO New member 22/8/06 #56 פגעת ברגשותי =,( חחחח ברור... אני ממליצה על שינה ארוכה, ואם זה לא יעזור, אז כנראה ש... יהיה טוב, נחזיק לך אצבעות. נתפלל בשבילך.
פגעת ברגשותי =,( חחחח ברור... אני ממליצה על שינה ארוכה, ואם זה לא יעזור, אז כנראה ש... יהיה טוב, נחזיק לך אצבעות. נתפלל בשבילך.
K kizi is the justice New member 22/8/06 #60 אני אשרוד אני במקלט עם קופסאות שימורים של תירס, שום דבר לא יפגע בי.
K kizi is the justice New member 22/8/06 #26 הוא חי! חס וחלילה נסראללה מת. 5 טון פצצות לא הרגו אותו כמו ג'וק הנבלה הזה.
K kizi is the justice New member 22/8/06 #36 ראסמי שישאירו ת'פצצות בארץ ואת הפאקצות ישלכו. אבל מה אם יש פצצות פאקצות?