חחחחחחחחחחחח ושוב חחחחחחח

חחחחחחחחחחחח ושוב חחחחחחח

פורום חדש בתפוז מה גברים רוצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו באמת אני אתן לכם 3 ניחושים ושלוש רמזים רמז אחד זה מתחיל ב ס רמז שני זה נגמר ב ס זה סך הכל 3 אתיות באמצע יש .... מה גברים רוצים שוב חחחחחחחחחחחחחחחחח זה פורום שבו כל הגברים עכשיו ינסו להפיל על נשיים את התיסכולים שלהם נו באמת אנכנו שומעות את זה מספיק בתור ידידות

נהג קטר

New member
זה מה שרוצים אולי ממך

אם את כלכך חכמה ומבינה מה אנחנו רוצים,למה נכנסת לפורום? והתמונה ששלחת זה חלק ממה שגברים רוצים ,ונשים היו רוצות הפוך..

אמ..........

אני חושבת שזה מטופש לפתוח לכם פורום שכל מה שאתם מוסגלים להגיד זה אנכנו אוהבים סקס רוצים סקס ולא יכולים בלי אתה אומרים את זה מספיק וזה שנשים הוי רוצות הפוך יש מצב עם פרטנר אחד אבל יש לנו קצת מעבר אנכנו חושבת ודברים אחרים מנעים אותנו ובמקום "להפגע " פשוט תגיד את צודקת וזה טבע האדם וטבע הגבר אבל תתנהג כמו גבר בטיפשות ששמורה לך ... אז ככה גברים מתנהגים וחושבים כל התורה על רגל אחת

נהג קטר

New member
זה בראש שלך וזה רק נדמה לך..

אולי את חיה באיזה סרט משל עצמך,חושבת שאני נפגע מהשטויות שאת כותבת ,ואני בטוח שנפגשת עם כל מיני שגרמו לך לחשוב מה שאת חושבת על גברים,אבל מפה ועד לעשות הכללה גורפת המרחק גדול,"הטיפשות" ששמורה לי ולשאר הגברים מקורה בנשים כמוך..

אממ.....

בהתחלה ראיתי את ההודעה..חשבתי להתעלם.. כל אחד והמחשבות שלו.. אבל אחרי שכתבת עוד כמה תגובות..(): אז בתור בחורה לא בתור גבר..את מכלילה בטירוף.. אני לא יודעת מאיפה הגעת למסקנה כזו נחרצת.. צר לי להודיע לך שיש יוצאים מהכלל.. ..חוץ מזה בכל מין/עם..או איך שתקראי לזה יש "רעים" ויש "טובים"..(; אז את לא יכולה להגיד שאת "התמימה והטהורה" והבנים הם "הרשעים".. שמחפשים בחורה תמימה כמוך לנצל ולזיין.. אז באמת באמת.. את לעצמך אם את כל כך מתעקשת להישאר בדיעה שלך..אוקי.. אבל אל תבואי בראש חוצות ו"תאשימי".. ורק דוגמא קטנה..:) לי יש כמה מכרים שסירבו לסקס מבנות שנראות טוב בהחלט.. ורק בגלל סיבה אחת.. כי לא אהבו אותן!! (:) נ.ב- אז אל תחשבי שאת יודעת הכול.. אולי כמה יפתיעו אותך (;..כמובן אם תשני את המחשבות שלך קצת.. הרי את לא יודעת שמה שאת חושבת ומקרינה כלפי חוץ..כך גם יחשבו עלייך.. אז אם את חושבת שהמין הגברי מחפש רק סקס.. זה אולי בגלל שאת מקרינה את זה.. סתם משהו קטן..לא בא נגדך..(:)

../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif

תראי מנסיון של כמעט 21 שנים 99,9 מהגברים מחפשים ורוצים וחיים את החיים שלהם לפי איבר אחד בכל כלל יש ,יוצא מין הכלל אף אחד כאן לא עונה לי על השאלה שאני כבר נתתי את התשובה שלה להפך מתוך קבוצת הכותבים בפורום או קוראים קיבלתי רק מסרים שונים ומשונים שמצדיקים את הטענה שלי תראי או תראו רוב החיים שלי גדלתי עם בנים/ גברים איך תשקראו לזה ואני פשוט מתפקדת כידידה הכי טובה הרבה זמן להרבה אנשים אבל באמת לפתוח פרום שהבסיס שלו הוא מה גברים רוצים ובעצם מה שהם רוצים זה סקס וזה מה שמניע אותם ואנכנו מדברים על האחוז הגדול ולא על אחד שסירב כי הוא פחד חשש להסתבך אם הבחורה שלה שמורה פינה בלב ופחד זה המילה המתאימה אני לא תוקפת אפילו שזה נשמע ככה אבל העולם של הגברים מורכב מלהתלונן ומי לא להבין אותנו הנשים ו מסקס ולא מעבר !!!!! וממש לא צריך פורום עם 1000 עמודים או יותר כדי לדון בסוגייה הזאת יש מספקים פורמים שדנים בה וחשוב מאד אני מתנצלת מראש על שגיעות הכתיב במידה ויש אני דסגרפית ואני מתנצלת אם פגעתי במשהו ובהזדמנות זאת תפסיקו עם המסרים אני ממש לא מעוניינת בהסברים הדגמות והוכחות למה שאני אומרת

shuki691

New member
קרחונית -תסבירי לה

תסבירי ל"חסידת ההכללות" שאנחנו קודם בני אדם אח"כ מחולקים לגברים-נשים יפים-מכוערים עשירים-עניים שעירים-קרחים ועוד ועוד ועוד ............

אני חושבת...(;

..שלמקרה הנ"ל..אין מרפא.. לפי מה שראיתי..היא חושבת ככה.. ולא יעזור בית דין..היא תישאר בעמדה הזאת.. אבל..אל תשפוט אותה... כנראה החיים באמת הביאו אותה באופן אישי לחשוב ככה.. לא יודעת למה..אבל כנראה שזה מה שקרה.. חבל לי שזה מה שהיא חושבת..כי זה פשוט חוזר אליה..והיא לא תצא מזה.. בכל אופן..זה ממש לא מעניין אותי.. היא טוענת שהיא "אחת מהחברה" אבל מדברת כאילו שהיא ממש "מחוץ לחברה" שיהיה... אל תדאגי..את לא פוגעת באף אחד רק בעצמך עם מחשבות קיצוניות.. ובאמת..כולנו בני אדם...שווים..(:)

shuki691

New member
אכן מקרה חריג

וטוב שלא כולן חושבות כך בעמוד הקודם שרשרתי העניין מה גברים רוצים- לעיונך

bubity

New member
אמרת בעצמך ש...

יש יוצאים מן הכלל, ואני מסכימה איתך בלי שום צל של ספק... אבל מהו הכלל??? מה רוצים רוב הגברים??? גם אם תסרבי להודות בזה, הגברים חושבים מהזין! ומי שגרם לך לחשוב אחרת הוא שחקן ממש מעולה... חחח... ודרך אגב, סליחה על הקטילה על ההודעה הראשונה שלי פה... קוראים לי מירי, ונעים מאוד להכיר...

את יודעת משהו....:)

יש משהו בדברייך...אי אפשר להחליט מהו הכלל... אני מסכימה איתך....:) ואני לא מכחישה שבאמת הרבה גברים חושבים מהזין..זה המוח הקטן שלהם..חחח אבל שוב פעם..לא כולם...(; ויש לא רק שחקנים טובים..יש גם שחקניות טובות..חח...:) מירי...:)..נעים להכיר.. לגבי הקטילה..שטויות..מותר להביע דיעות..חחח...:)

למעלה