אם כבר דיברת על דיזינגוף...
שהייתי קטן הייתי הולך עם אבא שלי כל כמה ימים לדיזינגוף סנטר - וכ"כ אהבתי להיות שם! תמיד אמרתי לו "אבא בוא נלך לדי די דו דה דה (תנסי להגיד את זה באותו משקל של "דיזינגוף סנטר") חשוב להזכיר שהייתי בן שנתיים עד 3 וגרתי ממש צמוד לדיזינגוף סנטר - ממש ליד הים - ההורים של מספרים שכל יום הם לקחו אותי לטיול בטיילת (או בדיזינגוף סנטר
) ואולי בגלל שהייתי שם כ"כ הרבה שהייתי קטן - עכשיו אני מתרגש כל פעם מחדש שאני שם - זה פשוט עושה לי דזה וו´ - המקום הזה מעוצב בסגנון של שנות ה 80 - וזה כ"כ מזכיר לי! כנראה בגלל שביקרתי שם כ"כ הרבה שהייתי קטן עד היום זה הקניון שאני הכי הכי אוהב בארץ אין בכלל מה לדבר על מתחרים (זה לא שאני אוהב קניונים, אבל דיזינגוף סנטר הוא גאוני) אני אוהב את הסגנון הישן הזה פשוט מת עליו! מקום קדוש! (אני לא מבקר שם הרבה
) אבל החלק שנשרף בשריפה שופץ והוא היום אומנם יותר יפה - אבל לפי דעתי נהרס לו האופי הזה שכ"כ אהבתי - לא נורא
לפחות נשאר צד אחד שהוא שמונימניק!
אני גר רחוק משם היום אגב, שמעתם כמה קניונים בארץ הכריזו על עצמם כעל הקניונים הכי גדולים בארץ? - זה ממש מצחיק! גראנד קניון, עזריאלי, מלחה, איזה קניון חדש ברעננה - ומה שמצחיק הוא שכולם טועים!!! שקרנים! הקניון הכי גדול הוא דיזינגוף סנטר - או התחנה המרכזית החדשה - הבעיה היא שלא מחשיבים אותם אף פעם בגלל ש ----------- א.דיזינגוף סנטר לא הוכרז כ"קניון" שנבנה.- לכן הרבה אנשים טועים וחושבים שהקניון הראשון בארץ הוא קניון איילון (דיזינגוף 1977, איילון 1985) אז כשאף אחד כנראה לא הכיר את המילה "קניון" דיזינגוף סנטר הוכרז "כעיר בתוך עיר" ו "רחובות סגורים ממוזגים" - (אני ידעתי את זה הרבה לפני שקראתי את זה באתר שלהם!) - שורה תחתונה: דיזינגוף סנטר הוא לא קניון ---------- ב.קניון התחנה המכרזית החדשה, פה אני קצת פחות בטוח (תתקנו אותי אם אני טועה) הוא הכי גדול בארץ ממש גדול בצורה שאין מה להשוות לשום קניון אחר, 7 קומות - אפילו יותר אגב השם של הקניון הוא "קניון תל-אביב" ידעתם
אז למה לא מחשיבים אותו בתור הקניון הכי גדול בארץ? - בגלל שרוב החנויות שבו נסגרו, המקום ממש לא מצליח -בצורה שאף אחד לא תיאר יש שם המון מקום ריק! אגב לפי דעתי העתיד של הקניון הזה הוא דווקא וורוד - מכיוון השכונות ואיזורי המגורים הרבים שמתוכננים להבנות באיזור בכלל המקום הזה בעבר ובהווה היה אוסף מצער של טרגדיות, הוא גם היה מוקפא המון שנים (שכחתי כמה, נראה אפילו יותר משני עשורים!)