חחחחחחחחח אני מתה

בלאגנית

New member
חחחחחחחחח אני מתה

קיבלתי ממישהו את אחת ההצעות ההזויות שיצא לי לשמוע.... מישהי מעוניינת אני אקשר אותה אל האיש הזה
ככה כתב לי היי מירב:)... :)קצת עלי...אני מוסיקאי ג'אז ומעצב אקדמאי מרמת גן. אני בעצם התחלתי מאוחר..... חזרתי בשאלה בגיל 25 ואז נכנסתי לקשר ארוך מאוד בן 7 שנים שידע עליות ומורדות שהסתיים סופית לפני חצי שנה.אבל..עכשיו..(לזמן קצר מאוד..) .אני קצת במצב רוח של אקספלורינג איכותי. אני נורא יצירתי וייצרי והיה לי רעיון מסויים שחוויתי עם מישהי מכאן וכשראיתי את עוצמת העונג שלה החלטתי לחוות את החוויה שוב ולהעניק את העונג הזה שוב. אני מחפש מישהי מעניינת ואינטיליגנטית שהיא לא תראה את פני. אני לא שולח תמונה שלי רק מפני שהחוויה הספציפית הזו דורשת את זה-החושים הם לב החוויה. ואני בחור נאה בהחלט:) אל דאגה..אני לא קווזימודו..:) החוויה פשוט מתמקדת בחושים ובהתחזקותם במצב של היעדר חוש ראיה. שמעת על המייצג "דיאלוג בחשיכה"...? אם לא...אז.... זה חלל חשוך גדול ב"מוזיאון לילדים" בחולון עם הרבה חללים פנימיים ולוקחים קבוצת אנשים רואים כמוני וכמוך עם מקלות של עיוורים ובאמצעות מדריך עיוור מעבירים אותם באמצעים אודיו סנסואליים את החוויה של מה זה להיות עיוור. אני ראיתי כתבה ביומן שישי על מי שעבר את החוויה ושמתי לב שכולם אמרו שהחושים שלהם מאוד מאוד התחדדו בהיעדר חוש ראיה ואז...החלטתי לעשות לחוויה טרנספורמציה לסקס....(בבקשה לא להבהל...:) סקס הוא מצע מאוד נוח לכל החושים להתחזק בהיעדר חוש ראיה... ועל מנת שהקשב והריכוז... ילכו רק לחושים אז המצב האידיאלי הוא שהבחורה שמולי לא תראה אותי לפני כן ולא יהיה לה חקוק בראש האימאז' הויזואלי שלי שיסיח את דעתה מהתחושה של מה שאני אעשה לה ואפעיל את שאר החושים שלה באופן יצירתי ... אני לעומת זאת כן אראה אותה..ולמה הא-סימטריה הזו?- כאן חיברתי את הפנטזיה השניה שלי:) להיות לרגע דנידין הרואה ואינו נראה(הרי אני דני...) ובנוסף לכך ויותר חשוב מזה ישנה התחושה החושית של העיניים שננעצות בכל מילימטר בך ואת חשה אותן..(קרה לך פעם שהבטת לכיוון מסויים ואז חשת מישהו מביט בך והסבת את המבט שלך לעברו..כמו "עיניים בגב"...לזה אני מתכוון לתחושה של חוש "שישי" כזה. זה חלק חושי פסיכולוגי מרתק. אני מוסיקאי ועובד בלילות ובערבים כך שזמן לחטא אחד מסקרן כזה יש לי בבקרים.... אז..הנה..הפנטזיה במלואה... אני מקווה שאת לא חושבת שאני סוטה או משהו:) כי אני בהחלט לא! כתסריטאי בדימוס בטלוויזיה( למדתי קולנוע באוניברסיטה) אני אסביר עכשיו כל פרט בחוויה..:) אז ככה...אני מוסיקאי ג'אז ומעצב גופי תאורה ו גר לי בדירה חמודה ברמת גן עם החתול שלי –מידי. אנחנו מדברים בטלפון (שהוא נייר הלקמוס הכי נכון בחוויה נעדרת תמונות כזו-מבחינתי) ומכירים קצת וברגע שמחליטים יחד לחוות את החוויה אז את באה אלי באיזשהו בוקר שנוח לשנינו... ומכינה לעצמך מבעוד מועד כיסוי עיניים שנוח לך ואם במקרה בא לך להתקלח לפני..אז אני מכין ושם בכניסה כיסא עם מגבת נקיה וריחנית. את נכנסת בדלת הפלדלת ומידי מקבל את פנייך, ואז אחרי מקלחת או בלי, את שמה לעצמך כיסוי עיניים..וקוראת לי לבוא מחדר השינה שם אני מחכה. אני בא..ולאט לאט מרגיל אותך לעולם של חושך...ומוביל אותך בעדינות למיטה.ולחדר החמים עם תנור..ושם...מענג אותך ואת כל החושים שלך שמתחזקים בהיעדר חוש ראיה מאוד. זו החוויה..כשהחושים שלך והגילוי החושי שלך הם כתוצאה מהמגע שלי וכתוצאה מהגילוי שלך אותי חושית(בטעם,ריח, מישוש ושמיעה...). את יכולה בעיקרון להוריד את כיסוי העיניים בכל רגע נתון...אבל ההסכם הג'נטלמני בינינו הוא שזה יקרה אחרי החוויה... ואז אני מבשל לנו, מנגן לנו, יש מוסיקה טובה ובוקר מקסים יחד:) ואחר כך..מי יודע:) חוויה כזו והתקרבות כזו הם מפץ גדול לקשת רחבה של אפשרויות...ואני אהיה פתוח לכל. זו חוויה שאני יודע שיש בה אלמנט קצת מרתיע וטבעי בגלל הלא נודע אבל..בזה טמון העונג..בריכוז הטוטלי של החושים... וואו:)..זה היה ארוך...נכון.? מה דעתך .? נורא אשמח לחוות איתך את החוויה באיזשהו בוקר שנוח לך ( להסיר ספק-אני לא נשוי..או תפוס..רק עובד כמוסיקאי בערבים) , אין לי ספק שחוץ מההנאה הפיזית העצומה פשוט יהיה מעניין ותהיה התקרבות אמיתית. המסנג'ר שלי והמייל: תעשי חיים בינתיים...

בלאגנית

New member
חחח רק בגלל התנור אני לא אבוא

מה זה ,קיץ עכשיו !
. כן כמו שאמרו פה יש מצב שזה מסתובב ברשת עוד מהחורף....מעניין אם הוא מצא אי פעם מישהי לקטע שלו .... בעצם את מי זה מעניין בכלל חחחחח

Banana Boy

New member
הזוי לגמרי

איפה קיבלת את זה ? באתר היכרויות? נשמע ממש כמו המיצג "דיאלוג בחשיכה". למעשה, אחרי שהמיצג "דיאלוג בחשיכה" ימצה את עצמו, אפשר להחליף אותו במיצג של המוסיקאי (הוא יכול גם להלחין משהו שיתאים למיצג)

הקטגור

New member
אין מצב שבמקרה הוא גם חתול סמוראי?

בנוסף להיותו מוסקאי ג'אז, מעצב אקדמי, תסריטאי טלויזיה ומעצב גופי תאורה?! וחוץ מזה, אין מצב שהוא מוסיקאי, אם הוא טרח להדגיש את זה *ארבע(!)* פעמים.....

אני הייתי הולך רק בגלל הדלת פלדלת

הייתי מרגיש בטוח ,מוגן ..דיי קשה להפריע אם יש דלת פלדלת...

belli80

New member
אההממםם

לא לגמרי הזוי. (כלומר, אם מתעלמים מהאופן שבו עלתה ההצעה, ומהעובדה שהגיעה מזר גמור..
) בסך הכל - יש משהו במה שהבחור אומר. אני די רואה את עצמי עוברת חוויה כזו, בסוג של פנטזיה, לבטל את החוש המרכזי שמוביל אותנו, ולהיות נתונים לחמשת (!) האחרים בשעה שבה החושים, שלי לפחות, מתחדדים כמו אצל חיות ציד.. אבל, וזה אבל אדיר (!) אצלי זה יכול לקרות עם (ורק!!!!!!!!!!!!!! עם ) אדם שאני מכירה טוב, בוטחת בו לחלוטין, ויודעת שהוא יודע מה בדיוק אני אוהבת. יש רק אחד כזה בעולם כולו.. אחרת הייתי מרגישה מאוימת מידי, לחוצה, חסרת אונים והכי רחוקה מהנאה שיש. אבל הרעיון של להיות נתונה לגמרי לחוש המישוש, והשמיעה - די מדליק, לא?

magenta73

New member
אבל זה כל הקטע

כשאת עושה את זה עם משהו שאת מכירה ובוטחת בו, זה אחרת לגמרי מללכת עם זר. אין ספק שהרעיון עצמו מדליק, אבל זה אך ורק כשאת מרגישה נוח עם האדם שעושה את זה איתך.

belli80

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

לא?? עם זר הייתי מאויימת, עם בנזוגי הייתי נהנית מהחוויה. נראה לי.

טושית18

New member
זה בדיוק היתה התגובה שלי...

שזה יכול להיות מגרה וסקסי ומגוון בטירוף כחוויה בתוך זוגיות קיימת ולא עם זר מוחלט שאינך מכירה

טושית18

New member
בחיים לא הייתי מסכימה!!!

אולי בתוך זוגיות משו כזה זה ממש סקסי ומגרה(כשאת יודעת בדיוק מי הפרטנר שיחדור לתוכך)אבל בלי לראות אותו עד אחרי ה"חוויה" קצת נראה לי סוטה מצידו

למעלה